Lina bloggar efter en intensiv och rolig salsakväll!

Om det är något som karaktäriserar våra danskurser, måste det nog ända vara att vi har så himla roligt tillsammans! Kurserna är otroligt intensiva och tuffa (många nya steg på en kväll), men tre timmar bara flyger iväg och vi skrattar så vi har ont i magen efteråt. Samtidigt som vi dansar lär vi även känna alla er kursdeltagare på ett personligt plan och det är verkligen ett härligt gäng vi träffar varje vecka.

”Familjen som jag inte har i Sverige” kallar Hector det, som verkligen längtar till varje tisdag, onsdag och söndag för att träffa er. Han har ett stort leende på läpparna varje gång vi pratar om er på kursen och klurar på idéer på aktiviteter framöver. Varje gång vi åker på resa och håller kurser i andra städer pratar Hector stolt om er och är inte sen med att berätta hur duktiga ni är i Sundsvall.

Kanske är det vår härliga jargong i Tropical Sundsvall och gemenskapen som har gjort att det har gått så bra under våren och som har gjort att Tropical har växt tredubbelt om! Med massor av kurser, fullspäckade scheman, bokningar av olika företag och skolor och med mailen full av förfrågningar om kurser och aktiviteter, bara växer våra idéer om vad som är möjligt att göra. Det här är verkligen det som vi brinner för och som vi vill arbeta med!

Här nedan kan ni se några videos med skön salsamusik. Vi ses på tisdag!

Kramar
Lina


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0