Lina bloggar: Dansshow på gång!!

Hej alla läsare!

 

Snart är det dags för Tropical att ha dansuppvisning igen! Det ska bli kul att stå på scen igen, efter att Hector och jag har haft ett välbehövligt ”danslov” =)

 

Den 21 augusti är det Härnösand och Internationella Festen som står på agendan! Arrangörerna av festen hade hört talas om oss och ringde och bjöd in oss. Väldigt kul! Det blir första gången som Tropical uppträder i Härnösand!

 

Eftersom vi har så himla duktiga kursdeltagare i vår klubb, vill vi självklart ha med några av er! Hector och jag vill gärna låta alla få chansen att uppträda, så vi turas om lite framöver med olika danspar.

 

Självklart lovar vi bloggning från eventet och filmning! Superbloggaren Ida tar bussen upp från Uppsala för att vara på plats =) Om ni vill åka dit och titta på oss och ta en heldag i Härnösand, vore det jättekul! Internationella Festen har blivit en tradition i Härnösand, den besöks av människor från världens alla länder och erbjuder olika maträtter, dans och musik. Det blir en trevlig dag utomhus på Murberget!

 

Ha det så bra så länge!

 

Salsakram

Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0