Tropical på plats när Don Omar besökte Sverige!!!

Torsdagen den 11 augusti är ett datum som många dansentusiaster inte glömmer i första taget! Det var då som den stora sångaren Don Omar från Puerto Rico kom till Sverige för första gången någonsin! Don Omar är en av Latinamerikas och USA:s största artister, och att han kom till Sverige är väldigt, väldigt stort! Ida, Lina och Sandra var på plats för att uppleva detta speciella tillfälle!


Ida och Lina i kön utanför Globen


Vi har haft Don Omar som en av våra största idoler ända sedan år 2004, och lyssnat på honom i stort sett varje dag. Att få chansen att åka på hans konsert och se honom live är som en dröm som har slagit in! Alla dessa år som vi har spelat hans låtar hemma 24 timmar om dygnet och nu skulle vi äntligen få se honom i verkligheten!


Förväntningarna låg skyhöga i luften och vi var bland de första som intog kön utanför Globen (Annexet). Det var en kö som växte sig lång bakom oss och ringlade sig så långt bort att vi inte såg vart den slutade. När dörrarna slogs upp sprang vi in och ingen kunde nog vara gladare än oss just då!





Konserten är den bästa som vi har varit på! Don Omar entrade scenen och inledde med sin stora hit "Dale don Dale" som var hans första låt i karriären. Det går inte ens att beskriva känslan när han kom in! Det var hur mycket folk som helst i publiken, och alla dansade och sjöng med i hans låtar. Publiken stod både på nedervåningen och på "balkongerna" uppe, och viftade med olika Latinamerikanska flaggor. Vilken stämning!





Vi stod självklart långt fram och njöt av varenda sekund. Konserten var väldigt städad överlag, inget knuff, gruff eller bråk överhuvudtaget i publiken, utan det var verkligen en dansande publik. Don Omar sjöng alla hans hitlåtar, och det var så bra att vi fick gåshud! Han bjöd på en riktig show med duktiga bakgrundsdansare.


När årets stora sommarlåtar Danza Kuduro och Taboo spelades, sprutades det ut massor av konfetti och publiken jublade högre än någonsin! HUR HÄFTIGT SOM HELST!



Om ni får chansen att se dessa stora stjärnor från Latinamerika någongång, borde ni verkligen ta chansen! Det är inte ofta som de åker över till vår kontinent, så det känns onekligen speciellt. Här nedan ser ni en video som är filmad från konserten, självklart var det mycket bättre ljud i verkligheten. Titta och njut!


Kramar Lina och Ida



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0