Är dans med Tropical något för dig?

Vilka är det egentligen som redan är med och dansar och vilka skulle dansen passa för? Svaret är alla! :)
Med de olika dansstilarna som Tropical erbjuder finns det verkligen någonting för alla. Gammal som ung, kille som tjej. Oavsett om du är van dansare eller aldrig tagit ett danssteg i hela ditt liv garanterar jag att du kommer att hitta någon eller några danser som passar dig perfekt!

Är du ute efter en dans som ger dig mycket träning och kondition är Cubamixen perfekt! Det är nästan som ett aerobicspass fast med grunden i olika danser som till exempel Salsa, Raggeaton, Bachata eller Afroamerikanskt. På ett sådant pass lovar jag att du får röra dig massor och känna att du tränat! :)

Salsan och Bachatan är ju båda pardanser där du lär dig massa olika fina turer i lagom takt. Du tränar upp teknik, vighet, styrka och balans utan att märka det! Dessutom är det en riktig peppning för självförtroendet när du inser hur mycket du lärt dig och hur vackert du kan dansa! :)

En stor del av dansen handlar ju faktiskt om att träffa andra människor, lära sig något nytt och framför allt ha jätteroligt! :) Kom och prova ni med! De flesta som kommer till lokalerna bestämmer sig för att fortsätta bara efter några danssteg.

För mer information om danserna, tider, lokal och pris, kolla Tropical Sundsvalls hemsida: http://tropicalsundsvall.se/


Kommentarer
Postat av: Petra Östergren

Vad rolig dina inlägg verkar. kommer med all säkerhet att läsa dina inlägg igen! (: Hoppas du har en spännande dag =)

2011-02-24 @ 00:32:26
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0