Bachata på Sveriges Nationaldag! =)

Idag har Sverige firat sin nationaldag! Flera evenemang och uppträdanden har anordats i Sundsvall idag! Tropical Sundsvall har dansat på scenen i Stadshusets spegelsal! =) Dansparen från Tropical idag var: Hector & Lina, Mehdi & Anna samt Hans & Ida.

Uppträdandet gick väldigt bra och det var väldigt roligt att dansa bachata och uppträda för alla besökare! Det som också var väldigt roligt var att flera från Tropical Sundsvall var där och tittade på! Tusen tack för det! =)


Finns det videos från uppträdandet? Ja, självklart finns det videos! Två videos från två olika vinklar! Allt för att ni  inte ska behöva missa någonting! =)

 


 


Jag pratade med Lina efter uppträdandet och hon hälsar till alla i Tropical familjen! Både Lina och Hector tycker att vi är ett sånt stort, bra  och härligt gäng nu som dansar bachata! Lina berättade att med så många bra bachatadansare kommer vi att turas om så att alla får vara med i olika shower! =)

Lina och Hector hälsar att de är väldigt stolta över att ha så många bra elever som numera kan uppträda med Lina, Hector och Tropical Sundsvall! =)









Vi som uppträdde idag!





Tack för idag och på återseende!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0