Club Bachata i Stockholm!

Hej på er kära dansvänner!

Jag har haft ett händelserikt dygn! Igår besökte jag, Hans och Sara La Habana i Stockholm. Där anordnas Club Bachata av Lars Baker och Rolf Söderström. Igår träffade jag dem båda och pratade mycket med dem. Jag hälsade även från Lina och Hector som tyvärr inte kunde följa med denna gång.

Det jag tyckte var så himla roligt är att Lina förklarade för mig, innan jag åkte, att Club Bachata i Sundsvall och Club Bachata i Stockholm är som syskon! När jag kommer till Club Bachata i Stockholm säger Lars precis likadant! =) Jätteroligt!

Kvällen började klockan 20 med en timmas workshop i Bachata. Workshopen hölls av Björn Andersson från Salsa akademien. Flera av er kanske minns Björn då han var med på Bachataweekend som anordnades i Sundsvall i Augusti förra året.

Jag har hört mycket om Björn och träffade honom nu för första gången. Det var väldigt roligt och inspirerande att dansa för honom. Vi fick lära oss en koreografi som var väldigt rolig!

Efter workshopen började festen och som jag dansade! Jag dansade Bachata, Salsa och Merengue fram tills klockan 01 då de stängde!

                             
                                               Sara, Hans och Jag utanför La Habana! =)


Det har verkligen varit en härlig vistelse i Stockholm! Det här var första gången jag dansade i Stockholm men absolut inte den sista! Jag kommer åka till Stockholm snart igen för att stilla min dansabstinens!

Men, först har vi sommarens stora höjdpunkt att se fram emot – Club Bachata på Casino Cosmopol den 9 Juli! Är ni laddade, peppade och förväntansfulla? Det är jag! Vi ses där och fyller dansgolvet!

Klackarna i taket!


Stor kram!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0