Dans på PEAB:s företagsfest!

Hej på er alla dansvänner, idag tänker jag (Lina) gästblogga lite!

Igårkväll gästade Tropical Sundsvall företaget PEAB här i Sundsvall för att introducera dem i Karibiens härliga danser. Det var i samband med deras årliga företagsfest som vi blev inbjudna att arrangera en ”prova-på” och få med dem i bachatans svängiga rytmer.

Det var verkligen en rolig kväll, full av glädje och skratt! Jag tror vi alla hade ont i magen av allt skratt på slutet! Grabbarna visade sina dolda danskunskaper och dansade loss som aldrig förr. Vi blev riktigt imponerade! För er som har varit med ett tag nu, vet hur roligt det kan vara att göra ”perrito” och snurrarna tätt på dansgolvet med mycket folk! Efter en paus fortsatte vi sedan med merengue och skruvade upp musiken på högsta volym. Det var en trevlig kväll och det spanska temat som festen hade, följdes till 100 %.

Tack Elisabeth och Anna som bjöd in oss till denna trevliga kväll!

Är ditt företag också intresserad av att vi kommer ut till er? Kontakta oss gärna, så gör vi upp en plan för hur just ni önskar ha det. Vi är riktiga idésprutor, så vi engagerar oss gärna och gör er kväll speciell :-)

Kramar
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0