Intensivkurs i Bachata hos dansklubben Altira!

Karibisk värme intog dansklubben Altiras lokal ikväll! Tropical Sundsvall med Hector och Lina intog dansgolvet och introducerade alla bugg- och foxdansare i den sensuella dansen Bachata för första gången. Med musiken på högsta volym och tropisk hetta i luften, dansade alla för fullt med rullande höfter och stora leenden på läpparna =)





Det var jättebra uppslutning och lokalen fylldes till max med dansglada människor från alla möjliga håll! Vi körde ett väldigt intensivt pass till svetten lackade, för vi ville på kort tid hinna med att visa på vilken härlig dans Bachata verkligen är. Alla var superduktiga! Med ett rungande tempo körde vi igenom både grundsteg, snurrar, ”perrito” och en till tur!





Vi i Tropical tycker att det var jättekul att få komma och visa på en helt annan dansstil än vad som hålls på Altira i vanliga fall. Förhoppningsvis har vi väckt mer nyfikenhet på att fortsätta dansa Bachata och välkomnar alla till vår Latinokväll den 28 maj på Casino Cosmopol =)

Vi tackar Altira för en toppenkväll och hoppas att få besöka er snart igen!


Kommentarer
Postat av: Emma

Det var grymt roligt att få prova på!! :)

/Altiradansare

2011-05-15 @ 20:08:32
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad kul att du tycker det!! Vi tyckte också att det var jättekul att få komma till er och förhoppningsvis kan vi göra om det snart igen. Prova nya bachatakursen som startar i september om du vill =)

2011-05-16 @ 22:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0