Lina bloggar från Mångfaldsdagen på Kulturmagasinet!

Förra veckan hade Tropical ett fullspäckat schema med dans överallt, men gud så roligt vi har!


I lördags fylldes Kulturmagasinet med Sundsvalls alla kulturer och nationaliteter, och programmet innehöll allt från dans till sång och trummor! Det var Mångfaldsdagen som arrangerades av Internationella Föreningen. Hector och jag var inbjudna att göra en uppvisning i Bachata och massor av våra kursdeltagare kom för att titta på oss. Vi är jätteglada över er som följer oss vart vi än dansar, det är så kul att ha ert stöd överallt och se era ansikten i publiken!


Hector och jag dansade till Juan Luis Guerra – Bachata en Fukuoka, och ryckte med alla i publiken i Bachatans härliga rytm =) Med Bachatamusik på högsta volym går det bara inte att stå still! Till och med ljudteknikern kom fram efteråt och tyckte att musiken och dansen var så härlig =) Jag skrev ned några låtar som han kunde leta på Spotify, och visst känns det kul att introducera fler människor i Bachatans värld..


Som vanligt när Tropical är ute och träffar människor, dansar och knyter nya kontakter, uppstår massor med nya idéer som vi vill förverkliga! Vi kan lova en fullspäckad höst för den som inte kan få nog av dansen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0