En finfin avslutning på salsans första kursblock!

Hej dansvänner!

Vilken rolig kväll det har varit! Ikväll har det verkligen hänt grejer! =)

Idag fick nybörjarna flera utmaningar! Eftersom det var sista gången på det här kursblocket ville Lina och Hector ge nybörjarna något att bita i. Tempot på både låtar och dansen höjdes, allt för att förbereda de som vill att fortsätta dansa på medelkursen nästa vecka när nytt kursblock drar igång!
















På uppvärmningen fick nybörjarna prova på alla steg som dansas på medelnivån. Alla klarade det jättebra och jag hörde att både Lina och Hector var mycket imponerade av er! Bra jobbat! =)

Nya turer dansades sen i par. Flera nya saker, som snurrar och stegkombinationer lärdes ut. Nybörjarna fick även lära sig ett rumbasteg som dansarna på medelkursen lärde sig för inte alls länge sen! Det är ett steg för killarna när de ska böja sig ner och ta handen i golvet. Alla klarade stegen galant!

Många gapskratt blev det ikväll, speciellt när Hector gjorde en egen variant på rumbasteget och la sig på golvet istället! =)


Rumbasteget!


Hectors egna variant av rumbasteget, haha! =)

I pausen bjöd Lars och Agneta på frukt och nötter vilket var väldigt uppskattat!



På medelnivå fick vi lära oss en ny tur med väldigt mycket snurrar och roliga stegkombinationer! Kvällens danskurs avslutades sen med salsaringen - Rueda de Casino!





Det har varit en jätterolig kväll med många glada skratt och härlig gemenskap!


Och hörrni, jag fick höra att Hector och Lina är väldigt imponerade av alla dansare i Tropical. Nybörjarkursen har aldrig haft ett sånt här starkt gäng med duktiga dansare! De tycker också att dansarna på medelnivån är kanonduktiga och har utvecklats väldigt snabbt! Superkul!


Nästa vecka fortsätter dansen med ett nytt kursblock. Tiderna är detsamma och all information kring priser finns på vår hemsida: www.tropicalsundsvall.se



Stor SalsaKram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0