Första dagen på prova-på-veckan = Succé!

Hej dansvänner!

Vilken fantastisk kväll det har varit!!!

Ikväll började Tropicals danskurser igen. Den här veckan anordnar vi en Gratis Prova-På-Vecka! Ikväll var det SALSA som stod på schemat. Klockan 18:00  anledde allt fler och fler personer. På nybörjarnivån kom över 70 danssugna personer och tillsammans fyllde vi den stora salen på kårhuset! =)







Lina och Hector gick igenom grundstegen på linje och därefter gick vi ihop i par och fick tillsammans prova grundstegen i salsa! En kurs med väldigt mycket skratt där vi tillsammans hade roligt!
















I pausen mellan nybörjnivån och fortsättningsnivån bjöd Tropical på hembakat fika vilket uppskattades! =)








Klockan 19:45 började fortsättningsnivån i Salsa där ca 40 personer var med och dansade! Vi började med att värma upp på linje. Vi fick sen lära oss en tur som först såg väldigt svår ut men till sist satte alla den! Härligt! Dansglädje när den är som allra bäst! =)








Det har verkligen varit en toppenkväll och jag vet att Hector och Lina är väldigt nöjda och glada! Tack för att ni kom allihopa! Vi hoppas att ni har haft en rolig kväll och att ni har blivit lika förälskade i Salsa som vi är! =) 

Nu laddar vi om för morgondagen. Då är det Cubamix som står på schemat - ett svettigt träningspass till härlig musik! Vi ses på universitetsallén 14 (gamla friskis och svettis) kl 19:45 och tränar tillsammans! Ta med gympaskor och vattenflaska! =)


Tack för ikväll och Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0