En Salsakväll med mycket glädje!

Hej dansvänner!

Vilken härlig måndagkväll det har varit! En kväll med massor av SALSA!

Vi började kvällen med nybörjarkursen. Där startade vi på linje och tränade på grundstegen, snurrarna och även på förflyttningen! Det går bättre och bättre för varje gång och alla utvecklas och är jätteduktiga! =)

Vi gick sen ihop i par och tränade tillsammans på grundstegen och förflyttningen.  Vi tränade en hel del på att få ett flyt i dansen och nästan ”sväva” över golvet. Hur kul som helst! Alla dansade jättebra och det är så roligt att få till stegen till slut!

      

 

 

    



Förflyttningen är lite knixig i början så killarna fick träna på sina steg tillsammans med Hector och vi tjejer tillsammans med Lina.

Till slut så satte allihop alla stegen och dansglädjen var total! =)


På medelnivån började vi som alltid med att värma upp på linje och på så vis få igång snabba fötter! På linje tränar vi alltid på grundstegen, förflyttningen rakt fram och diagonalt, snurrar och rumbastegen.  Grundstegen är stommen i Salsan och det går aldrig att träna för mycket på dem! Det är alltid bra att fortsätta att nöta grundstegen hela tiden! =)


    

 


Vi gick sen ihop i par och vi fick se dagens tur som var supersnygg! Dagens tur innehåll massor av snygga steg, snurrar på olika sätt och vis och även snygga detaljer och rumbasteg! =)


    

 

 


Vissa partier i turen var lite trixiga så då gjorde vi likadant som på nybörjarnivån: killarna tränade på sina steg tillsammans med Hector och tjejerna tränade tillsammans med Lina!

Det är verkligen jättebra när vi får träna på det sättet, då får alla fokusera på sin del och sen när man tränar i par går det mycket lättare!


 



Det har verkligen varit en riktigt härlig kväll med hur mycket Salsa som helst! =) Alla utvecklas jättesnabbt och det är verkligen roligt att se!


Tack för ikväll!
Nu laddar vi om till Reggaeton och Cubamix imorgon! =)


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0