En toppenkväll med BACHATA!

Hej alla dansälskare!

Ikväll har vi dansat BACHATA med mycket känsla och passion!

På nybörjarnivån tränade vi på grundstegen och repeterade allt vi har lärt oss de senaste veckorna. Alla är superduktiga och kommer ihåg jättemycket av allt vi har tränat på tidigare! Det är jättekul att se! =)


 

 

    

 


Vi fick också lära oss en ny tur ikväll. En fin tur när tjejen snurrar in till killen och sen går korsade steg framför killen, snurrar sen och båda avslutar med en slide, alltså att glida med foten. Riktigt snyggt!
Alla satte turen och det var mycket glada skratt blandat med koncentration! =)

På medel så hade Lina och Hector tagit fram en tur som några av Tropicals dansare har gjort för länge sen, men de hade lagt till snygga steg och snurrar! Supersnyggt! =)


 

 


Kvällarna med Bachata är verkligen toppen! Vi är ett sånt härligt gäng med kursdeltagare som dansar, skrattar, skojar och har roligt tillsammans!

Vi är en stor dansfamilj och det finns alltid plats för flera! På våra Bachatakurser blir det alltid mycket skratt, alla skämtar med varandra, ibland brukar det bli lite allsång till låtarna vi dansar till och framförallt så dansar vi massor och har riktigt roligt tillsammans! =)

Det har vi såklart haft även ikväll!

Kvällens bild blir den här:


Hector och Sanny hälsar på varandra samtidigt som de dansar Perrito! =)



Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0