Lina bloggar: Reggaeton med Försäkringskassan!

Hej alla!

Idag har Tropical varit på besök hos Försäkringskassan igen och hållt fler pass under deras Hälsovecka! Idag har de anställda fått prova på ett hett pass i Reggaeton med oss!

Det blev många skratt idag och svetten lackade när vi dansade Reggaeton i fullt ös! För att vara första gången som alla provade Reggaeton, var de jätteduktiga! Alla hängde på och gjorde sitt bästa till heta superhits som "Hasta Abajo" av Don Omar och "Romper la discoteca" av Daddy Yankee.



Vi gick igenom flera av de typiska stegen i Reggeaton, och det blev mycket skak med både axlar och rumpa. Bland ungefär 30 tjejer i gruppen fanns det även 2 killar, och vi är riktigt imponerade av dem! De gjorde allt superbra!

Förutom att Reggaeton är en av Latinamerikas populäraste danser, är det bra träning för alla muskler i kroppen. Man tränar speciellt upp ryggen, rumpan och magen! Att det är så otroligt kul gör även att tiden bara flyger iväg =)


Nu är våra danslektioner för den här veckan slut, och vi laddar inför Club Bachata på lördag. Vi är så himla glada över att vi kan dansa i stort sett varje dag och sprida dansen både i Sundsvall och på andra ställen. Vi brinner för att lära ut latinodans och det finns inget roligare än att besöka olika företag eller skolor och visa dans! =)


DANS-KRAM!!


PS. Bilder kommer inom kort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0