Mars 3 mest lästa blogginlägg!

Hej dansvänner!

Hoppas att ni har haft en fin helg!


Som jag berättade förut i ett blogginlägg så för vi dagligen statistik och ser hur många läsare varje blogginlägg har. Det är jättespännande att se! Antalet läsare stiger hela tiden och nu i mars har vi kunnat se vilka inlägg som har varit de mest lästa.  

Självklart ska ni få veta vilka inlägg det är! =)



3e plats – Gårdagens workshop i Övik
I mars gjorde Tropical Sundsvall en resa till Örnsköldsvik för att hålla workshops i Salsa och Bachata. Workshopsen var mycket uppskattade och det var verkligen en supertrevlig dag med väldigt mycket dans och många skratt! Jag följde med för att fota för att kunna blogga om resan! =)

       

Blogginlägget om workshopsen i Örnsköldsvik kan ni läsa här:
http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/march/gardagens-workshops-i-o-vik.html




2:a plats – Los VAN VAN i Stockholm
I mitten av Mars var flera från Tropical på plats i Stockholm för att se det stora salsabandet Los VAN VAN som spelade i Stockholm! Lina var där och upplevde spelningen, hon fick också chansen att träffa bandet backstage och prata med dem. Här i bloggen berättade hon om resan och alla upplevelser! =)

        

Inlägget om spelningen hittar ni här:
http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/march/lina-bloggar-los-van-van-live-i-stockholm.html



1:a plats – Ordlista med Hectors roliga ord
På våra kurser har vi alltid roligt! Hector har många olika ord som han ofta använder vid olika tillfällen. Flera av hans ord är väldigt roliga och när han säger dem så utbringar de många skratt på danskurserna! Lina satte därför ihop ett litet lexikon med Hector-ord så att alla ska hänga med och förstå vad alla ord betyder! =)

      

Hectors ord-lexikon kan ni läsa här:
http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/march/lina-bloggar-ordlista-med-hectors-roliga-ord.html

 

 

Vilka som blir de mest lästa blogginläggen i april, det vet ni inte än. Men jag lovar er, vi fortsätter att föra statistik och i början av maj månad så berättar vi vilka inlägg i april som flest har läst! =)

Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0