Lina bloggar: Salsa som bröllopsdans!

Hej alla!

Vill ni höra något roligt? Jag har fått reda på att Hanna och Jakob Billmayer, två av våra kursdeltagare på nybörjarsalsan, gifte sig i början av sommaren. De har lärt sig Salsa under 7 veckor hos Tropical och valde att göra något helt annorlunda på deras bröllop - Att välja bort brudvalsen och dansa en Salsa istället!

Tufft, eller hur? Jag passade på att ställa några frågor till dem, läs och inspireras!

Hur fick ni upp intresset för Salsa?
- Vi var med på en kollegas födelsedagskalas där vi fick lära oss Bachata. Tyvärr ligger de lektionerna på onsdagar när vi har annat för oss, så då valde vi att testa på Salsa och blev fast!

Hur kom det sig att ni valde att dansa Salsa på bröllopet?
- Vi valde att ha ett annorlunda bröllop med tanke på att Jakob kommer från Tyskland, det blev en mix av traditioner från Sverige och Tyskland till slut. Brudvals är något som båda länder har och vi ville överraska, vilket gjorde att vi valde att dansa Salsa.





Hur gick det och hur kändes det?
- Vi är ju fortfarande nybörjare, men vi tyckte att det gick bra och det var fantastiskt roligt! Det var ingen som hade förväntat sig det.

Vilka var reaktionerna från gästerna?
- Gästerna blev överraskade, det var nog ingen som hade förväntat sig att vi inte skulle dansa brudvals. De tyckte det var häftigt!



Skulle ni rekommendera andra att göra samma sak?
- Vi har bara bra upplevelser av att överraska med Salsa – Det var roligt att göra något som ingen förväntade sig!


Jag tycker att det är otroligt roligt och modigt av Hanna och Jakob att dansa Salsa på bröllopet! Det är verkligen ett annorlunda inslag som överraskar släkt och vänner. Jag hoppas att vi får se fler av er Tropical-dansare som väljer att ta latinodansen till era bröllop!

Stort tack till Hanna och Jakob som vill dela med sig av sitt fina bröllop till oss =)


Kram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0