Lina bloggar: De 3 mest lästa inläggen i november!

Hejsan!

Vad tiden går fort! November är redan slut och det har blivit dags att presentera vilka inlägg som blev mest lästa!

Bloggen har växt under höstterminen och fått ännu fler läsare, vilket vi tycker är jättekul! Vi har fått många positiva kommentarer från er om bloggen, det gör oss glada =)

Såhär blev resultatet:

3:e
plats -
Salsa-mingel!

Vi publicerade bilder från kursstarten i november och många nya människor kom till Kårhuset för att dansa med oss! Vi bjöd på frukt, nötter, godis, juice och annat gott, så det kändes nästan som fest!

Alla samlades tillsammans i pausen och efter kursernas slut och umgicks, pratade dans och skrattade tillsammans. Så roligt!

 


Inlägget hittar ni här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/november/lina-bloggar-salsa-mingel.html


2:a plats - Olika musikstilar, vad är vad?

Här berättade jag om en idé som jag fick, eftersom jag ofta får frågor av er om hur man hör skillnaden mellan de olika genrena i latinomusiken. Till exempel hur man hör när det är Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton eller Bachata som spelas.

Jag vill anordna ett kurstillfälle med möjligheten att ni kan lära er lyssna och skilja mellan olika genrena i latinomusiken. Vid det tillfället kan vi förklara varje musikstil, visa takten som tillhör respektive dansstil och lära ut några grundsteg som ofta används. Det är något som skulle göra det lättare för er i framtiden, dvs att kunna koppla rätt musik med rätt dansstil.

Inlägget hittar ni här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/november/lina-bloggar.html#comment


1:a plats - Bachata på bröllop!

Det mest lästa inlägget i november blev när jag avslöjade att två av våra kursdeltagare, Frida och Mohammed, planerar att dansa Bachata på deras bröllop till sommaren! Nu går de på Bachatakursen för att träna upp sig inför bröllopet!

Frida har dansat Salsa förut, men Mohammed har aldrig dansat i sitt liv. Nu har de valt bort den traditionella bröllopsdansen mot Bachata, vilket vi tycker är jättekul! Vi får följa dem mer framöver =)

 


Inlägget hittar ni här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/november/lina-bloggar-bachata-pa-brollop.html


Vi hörs imorgon!

Danskram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0