En onsdag fylld av Bachata! =)

Hej dansvänner!


Vilken härlig onsdag det har varit! Ikväll har vi dansat jättemycket BACHATA!!!

Vi började kl 18:00 med nybörjarkursen i Bachata. Flera nya dansglada kom också den här gången för att prova Bachata, vilket är jätteroligt! Vi började med att gå igenom grundstegen, "perrito" och snurrar på linje. Vi gick sedan ihop i par och provade att dansa det tillsammans. Det gick jättebra för alla! Bachata är verkligen en sån härlig dans, där man kan slappna av och lyssna på musiken och bara njuta av dansen!

              

 

                  

  



När vi alla kände oss säkra fick vi prova den första turen. Vi började med korsade händer för att sedan snurra ut på sidorna. Jätteroligt, lite knixigt men till slut satte alla turen! 
Ni är jätteduktiga och ni lär er otroligt snabbt! =) Dessutom har vi otroligt roligt tillsammans, alla skrattar och skojar med varandra.


    

 

    

 



På fortsättningsnivån repeterade vi förra veckans tur och sedan fick vi även prova en ny tur! Alla dansade på med liv och lust och till slut satte alla båda turerna. Ibland känns turerna väldigt svåra i början men det är så bra och pedagogiskt upplagt + att vi får träna på stegen och turerna flera gånger!

Varje vecka lägger vi ihop turerna som vi ha gjort (både de föregående och de nya), vilket resulterar i en jättelång slinga med turer tillslut. Det är jättekul!


      

  

    

 


Till slut går det och det är en sån himla härlig känsla! Då är dansglädjen på topp! =)


Ikväll har det varit en riktig kanonkväll! Bachata är ju en sån härlig dans och musiken är så himla bra! Det är omöjligt att stå still när musiken drar igång!

Jag har även fått önskemål om lite låttips! Här kommer två stycken! =)

 





Tack för en jättetrevlig kväll allihop!


Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0