Lina bloggar: Fullspäckad danshelg!

Hej alla!

Nu är jag tillbaka i Sundsvall efter den roliga Bachata- och Kizomba Festivalen i Stockholm! Vilken trevlig helg det har varit! Tillsammans med Tropical-dansarna Anna, Ida och Sara besökte vi festivalen och dansade Bachata ända in på morgonkvisten =)

En av de stora höjdpunkterna var en Bachata-tävling som anordnades. Det var 11 danspar som gjorde upp om en fin pokal och det var väldigt blandade Bachatastilar som deltog. Det var roligt att titta på och se hur alla dansade! Nivån varierade rejält och vissa hade satsat stenhårt på tävlingen. Vem vet, kanske deltar vi från Sundsvall nästa år?


Publiken vid dansshowerna


Stockholm Salsa Dance studentteam

Det var roligt med ett renodlat Bachata-event och det spelades enbart Bachata hela kvällen på dansgolvet där vi var. En dröm för oss Bachata-älskare! Tillsammans med människor från hela Sverige dansade vi till solen gick upp på morgonen. Jag tror inte att jag stod still en enda dans!


Nu är det ny vecka igen och vi förbereder oss för sommarfesten i Juniskär! Vi har fått in många anmälningar och är glada över att alla är så positiva till evenemanget. Det är så roligt att anordna något annorlunda!

Det går att anmäla sig imorgon också, ifall ni skulle ha missat det. Passa på att vara med på sommarens mysigaste latinokväll i Sundsvall! Följ oss under veckan och se hur vi förvandlar Juniskär till en strandbar i Karibien.

Stor kram till er alla
Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0