Lina bloggar: Klänningarna har kommit!

Hejsan!

Nu i veckan har Tropical verkligen fullt upp! Först och främst laddar vi inför dansuppvisningar och annat roligt på onsdag i Mellanfjärden och på fredag åker vi vidare till Östersund. Vi tar med oss fyra kursdeltagare att dansa med oss på scenen! Självklart får ni som vill följa med och peppa oss från sidan och umgås med oss utöver dansuppträdandena hänga på. 

Ett inköp som Tropical har gjort är 3 snygga klänningar till uppträdandet! Vi vill få en sådan enhetligt bild som möjligt av showen och dessutom är klänningarna tänkt att användas mycket framöver. Klänningarna kommer att följa med oss jämt, så att ni tjejer som uppträder med oss vid olika tillfällen kan bära dem. Materialet är väldigt stretchigt och hållbart och passar alla =)


Nu har vi 3 klänningar till uppträdandena, samma klänning som jag bär på bilden. 


Självklart måste killarna också se snygga ut, nu när vi tjejer har glimmrande klänningar och är uppklädda! Därför kommer grabbarna att vara stiligt och elegant klädda i vitt från topp till tå. Vit skjorta, vita byxor och vita skor är det som gäller =)

Vi skämtade en dag om att det är obligatoriskt att bära en vit "bandana" som Hector brukar ha på huvudet, och alla skrattade gott! 

Kubanska dansare uppträder oftast i vit klädsel!


Vi tror att det kommer att bli ett snyggt uppträdande, där man ser tydliga kontraster mellan killarna och tjejerna, samtidigt som det ser elegant ut! Håll koll här på bloggen för att följa de senaste nyheterna i veckan.


Kram till er alla!
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0