Lina bloggar: 900 medlemmar på Facebook!

Hej allihopa!

Nu är det måndag igen och vi i Tropical sätter genast igång med att jobba fram nya projekt! Vi har massor med nya saker framför oss som ni snart kommer att få läsa om här på bloggen. Ni håller väl koll dagligen? =)

Ett av våra mest använda forum på nätet är Facebook och där uppnår vi snart 900 medlemmar!!! Vi är otroligt glada över att så många personer aktivt följer oss och engagerar sig i det vi skriver om. Vi besvarar dagligen massor av frågor som trillar in till oss, besvarar kommentarer, tittar vad ni tycker om våra evenemang och vad ni själva lägger upp i vår grupp.





Facebook är tänkt som ett komplement till hemsidan och bloggen, där vi kan skriva om mer lättsam information samt lägga upp bilder och filmklipp från våra evenemang. Vi tycker att det känns roligt att alla kan vara delaktiga i gruppen och föra fram sina åsikter eller gilla våra inlägg. De senaste månaderna har gruppen varit extra levande och ni bidrar till att sprida kännedom om vår förening!

Genom Facebook kan vi sprida våra kurser och evenemang till massor av människor på kort tid och vi kan även besvara era frågor och funderingar på fem röda sekunder =)

Varje dag har vi massor med förfrågningar från människor som vill gå med i gruppen och det tycker vi är så roligt! Vi har till och med fått mail från dansklubbar i Stockholm som undrar hur vi kan ha så många personer som följer oss! Vi har jobbat stenhårt under de här två åren med marknadsföring och att sprida Tropical Sundsvall utåt =)



På sommaren är det skönt att blogga och jobba med Facebook utomhus


Vi hoppas att ni fortsätter att följa det vi gör på Facebook och delar med er av de evenemang som vi skapar. Vi uppskattar väldigt mycket att ni delar, gillar och kommenterar det vi jobbar fram. Det bästa sättet att hålla er uppdaterade om vad Tropical gör för tillfället, är att kika in i Facebookgruppen!

Ha det så bra i sommarvärmen!

Kramar
Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0