Dansglädje på högsta nivå!

Hej på er!

Kursveckorna fortsätter och ikväll har vi dansat SALSA med mycket känsla, tempo och massor med glädje! =)

Vi började som vanligt med nybörjarkursen! Vi började på linje där vi tränade på grundstegen, tjejerna fick snurra och vi fick öva på att flyta fram i stegen, detaljer slipades och alla lärde sig snabbt!

    

 

    

 


Vi gick sen ihop i par och spred ut oss i en stor ring! Att dansa i par är otroligt roligt och det är då som vi verkligen får tillfälle att öva tillsammans! I par så får man hjälpas åt och tillsammans så sätter man stegen! Superkul! =)


    

 

 

    

 



Våra instruktörer hade matchat varandra ordentligt kvällen till ära! Snyggt va? =)

 

                 




Efter ett tag fick vi tjejer ställa oss med ryggen mot killen och sen frågade Hector oss vilken färg på ögonen vår danspartner hade! Det var svårt att gissa.

Varför Hector frågade oss? Han såg att vi inte hade ögonkontakt när vi dansade! När Lina och Hector visade hur det såg ut när vi inte hade ögonkontakt började alla gapskratta! =)    


    

Efter det dansade alla med mycket känsla och såklart, ögonkontakt! =)


Medelkursen började kl 19:45. Vi började som vanligt på linje och tränade grundstegen, förflyttningar rakt fram men även diagonalt! Vi fick testa att dansa till riktigt snabb musik för att få igång snabba fötter! Superroligt! =)


    

 

    

 


Vi repeterade sen dagens tur och alla dansade verkligen loss! Både killarna och tjejerna fick lära sig snygga detaljer och mycket rumbasteg!


    

 

 

 


Det som är utmärkande för våra kurser är att Lina och Hector är väldigt pedagogiska och när det är svårt får vi tjejer träna stegen med Lina och killarna får träna med Hector! Det är verkligen superbra och alla lär sig hur snabbt som helst då! =)


Tack för en toppenkväll! =)

Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0