En kanonkväll med SALSA! =)

Hej alla dansvänner! =)

Wow vilken härlig kväll det har varit! En måndag med MASSOR av Salsa!!!

Nybörjarkursen började kl 18:00 där vi började med att värma upp på linje och gå igenom grundstegen. Det är så roligt att se hur alla utvecklas. I början av kursen var det många som tog sina allra första grundsteg i Salsa och nu dansar alla superbra! Det är verkligen jättekul att se!

    

 

 

    



Vi gick sen ihop i par och repeterade förra veckans tur som är supersnygg! Turen har Lina och Hector döpt till Setenta som betyder sjuttio på spanska!
Alla är verkligen superduktiga och lär sig så otroligt snabbt! =) Det är mycket att hålla reda på med alla steg och snurrar men alla gav verkligen järnet och till slut satte alla turen kanonbra! =)


    

 

    

 

 

    

 

    



På medelkursen började vi med att rösta om Hector och Lina skulle säga Kom igen på svenska eller spanska! =) Det blev mycket skratt under röstningen och sen var det dags att börja!
Vi började även medelkursen med att värma upp på linje med grundsteg, snurrar, rumbasteg och förflyttningar rakt fram och diagonalt!


    

 

    


Vi gick sen ihop i par och repeterade förra veckans tur. En tur som är knixig men SÅ snygg! Vi repeterade lite i taget och till slut satte alla turen! =) 


   

    

 



På slutet fick vi en ordentlig utmaning! Lina och Hector hade förberett rumbasteg som Hector visade för killarna.
I salsan är det vanligt att kombinera salsasteg och lägga in rumbasteg. Det är verkligen supersnyggt och det ser riktigt proffsigt ut! =)

Killarna fick en ordentlig rumbalektion av Hector och alla satte stegen! =)


    

  

    


Det har verkligen varit en riktig superkväll och alla kursdeltagare har verkligen gett järnet ikväll. Koncentrationen har varit på topp och alla utvecklas i ett rasande tempo! =)


Tusen tack för en toppenkväll!

Salsa-Kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0