Februaris 3 mest lästa blogginlägg!

Hej på er!

Som ni redan vet är vår dansblogg ett komplement till vår webbplats. Bloggen uppdateras varje dag och vi tycker att det är jätteroligt att så många läser Tropicals dansblogg!

Jag och Lina brinner för att skriva i bloggen, klura på roliga inlägg och det går inte en dag utan att vi pratar om bloggen! Vi pratar ofta om vad vi ska skriva i bloggen, vi skriver bloggplaneringar och skickar ständigt förslag med nya idéer till varandra! =)

Vi får ofta kommentarer angående bloggen och olika inlägg. Många ger också synpunkter och önskemål vad de gärna vill läsa om i bloggen! Det tycker vi är superkul! Fortsätt med det! =)

Något som ni kanske inte vet, det är att vi för statistik och ser hur många som har läst varje blogginlägg. Statistiken är jättespännande att läsa av och det är väldigt roligt att se hur många läsare bloggen har, och jag lovar er, läsarantalet växer hela tiden! =)

Jag har nu gått igenom statistiken för februari och antalet läsare för februari har varit hög! Trots det går det att se vilka de 3 mest lästa inläggen har varit! Är ni nyfikna på att veta? =)


3:e plats – ”Försnack med CLAN REGGAETON!”
Minns ni det blogginlägget? Då tog jag pulsen på tjejerna i CLAN REGGAETON och frågade dem hur de kände inför resan till Sundsvall.

Det blogginlägget kan du läsa här!
http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/february/forsnack-med-clan-reggaeton.html

             
              Angelina från CLAN REGGAETON!



2:a plats – ”Gårdagens workshop med CLAN REGGAETON!”
Det här inlägget läste många! Jag kan förstå att nyfikenheten var stor kring workshopsen som Angelina från CLAN REGGAETON hade. Det var första gången CLAN REGGAETON var i Sverige och jag vet att många pratade om workshopsen!

Blogginlägget om workshopsen i Reggaeton kan du läsa här!
http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/february/gardagens-workshops-i-reggaeton.html


      
                                  Workshops i Reggaeton!



1:a plats – ”Erik bloggar: Hector åker slalom för första gången!”
Här gästbloggade Erik Andrén som dansar med Tropical. Han och Hector åkte till fjällen över en helg där Hector provade att åka slalom för första gången. Resan till fjällen fick vi läsare ta del av med en jättefin text där Erik berättade om helgen, visade foton och även filmklipp när Hector åkte skidor!
Det är ett inlägg som fick extremt mycket läsare och är faktiskt ett av hela bloggens mest lästa inlägg!

Blogginlägget från fjällen kan du läsa här! http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/february/erik-bloggar-hector-aker-slalom-for-forsta-g.html


    
                                Hector i fjällen!


Det blir spännande att se vilka inlägg som blir de mest lästa inläggen nu i mars. Det återkommer jag med när månaden är slut! =)

Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0