Allt fler och fler läsare!!

Hej på er!

Vad glad jag är just nu! Bloggen lever verkligen och så mycket läsare som bloggen har just nu, det har det aldrig varit! =)

När bloggen startades för över ett år sen vågade vi aldrig tro att bloggen skulle ha så mycket läsare som den har idag. Bloggen har verkligen blivit en riktig succé och människor i hela landet läser den, från Malmö i söder till Luleå i norr. Det är verkligen jättekul! =)



                      



Vi får ofta mail där vi får mycket feedback av er läsare, det är superkul att höra vad ni tycker så fortsätt med det! =) 

Vi får ofta frågan "Hur kommer ni på alla blogginlägg?"
Det är bara roligt att klura och spåna på saker vi kan skriva om. När vi ser hur statistiken för bloggens läsare stiger för varje dag så vill vi bara fortsätta att skriva om ännu mer saker och hålla bloggen mer levande än någonsin!

Vi brukar ofta skoja om att vi har ibland så mycket saker vi vill skriva och berätta om att vi skulle kunna blogga flera gånger o dagen! haha!

Det ska bli jättekul att i slutet av månaden få berätta vilka tre inlägg som blev månadens mest lästa. Månaden är inte slut ännu så fortsätt att håll koll på bloggen! =)



Fortsätt att läs, kom med förslag och feedback och låt er inspireras! Det är för er läsare vi skriver! 



Stor Kram!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0