Lina bloggar: Sista salsakursen har hållts!

Hej allihopa!

Nu har sista salsakursen för Tropicals vårtermin hållts, och vilken fantastisk termin det har varit! Igår knöt vi ihop terminen med att lära ut en sista tur, som alla satte jättefort. Tempot var högt och det blev nästan inte en sekunds vila för någon! På slutet gjorde vi "Rueda de Casino" och glädjen var stor när vi tillslut dansade på i ett stort flyt =)

Hector och jag har sett en enorm utveckling hos alla och vi har haft så roligt tillsammans med alla er! Den här våren har det även varit rekordmånga deltagare på salsakursen, vilket vi tycker är jättekul!


 


Tiden har verkligen flugit iväg supersnabbt och nu är vi redan framme i maj. Nu kommer vi att ta ett uppehåll från salsakursen och komma tillbaka igen den 10 september med vår omtyckta "prova-på-vecka".

Vi hoppas självklart att vi kommer att få se mycket av er i sommar och att ni följer oss på alla events som vi anordnar. Nästa event på tur är Club Bachata som anordnas lördagen den 26 maj! Vi kommer att bjuda på en kubansk dansshow och massor av överraskningar, så den kan ni absolut inte missa =)

Under sommaren kommer vi även att arrangera grillkvällar, sommarfester utomhus och andra roliga saker. Så kurserna tar uppehåll, men absolut inte dansen!!


VI TACKAR ALLA SOM FIRADE VALBORG MED OSS PÅ SALSAKURSEN IGÅR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0