Lina bloggar: Så jobbar vi med musiken!

Hej allihop!

Ett av Tropicals stora jobb är att alltid hålla sig uppdaterade om den senaste latinomusiken, och det gäller att hela tiden ligga i framkant när det kommer till ny musik som getts ut. Jag gör dagligen research på nätet för att se vilka nya låtar som har kommit ut på marknaden, och flera radiostationer från Latinamerika spelas varma hemma hos mig. På så sätt får man höra vilka låtar som spelas just nu i olika länder!



DJ Hector blandar alltid ny musik på Club Bachata!


Nu har även flera DJ:s och artister börjat att skicka oss demoskivor när de har några nya, för att vi ska spela just deras musik på våra kurser eller på Club Bachata! Titt som tätt får vi skivor hemskickade med posten, jättekul!

Vi försöker att alltid hålla oss uppdaterade om den senaste musiken i alla genrer (allt från Bachata till Cumbia), för att vi ska kunna erbjuda favoritmusiken hos er alla! Vi är också väldigt tacksamma för tips på låtar som ni tycker om att höra, så tveka inte att skicka iväg ett mail till oss om ni vill rekommendera någon speciell låt =)







Några exempel på våra skivor!


Alltid när vi är ute och reser eller besöker olika konserter passar vi på att köpa de nyaste skivorna från artisterna. Jag har stenkoll på alla artister och låtar, det är ett stort intresse som jag har! Som ni ser är det nästan ett heltidsjobb med att hålla koll och vara uppdaterad om den nyaste musiken, men eftersom vi tycker att det är så himla roligt så lever vi med musiken 24 timmar om dygnet =)

Tipsa oss gärna om just era favoritlåtar!

Kramar
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0