Lina bloggar: Oförglömlig Club Bachata!

Hej alla!

Vi vill tacka alla som kom igår till Club Bachata och gjorde festen till en toppenkväll! Det märks verkligen att Club Bachata blir mer och mer populärt, då dansgolvet fylldes med massor av dansglada människor!

Vi fick höra många fina kommentarer av nya besökare, det värmer verkligen! Förväntningarna låg verkligen höga under kvällen, och alla väntade på dansuppträdandena av våra duktiga Bachata-elever.


Jag tycker att alla som medverkade var otroligt modiga, som vågade ställa sig på scenen bara efter några veckor! Jag förstår att alla var jättenervösa, men ni gjorde det kanonbra!




Som Hector brukar säga, det var ingen professionell danstävling med proffsdansare, utan målet var att alla skulle ha roligt tillsammans, knyta dansbanden närmare varandra och göra någonting annorlunda tillsammans. Alla kan nog intyga att gemenskapen har stärkts mycket genom dansshowerna =)

Kvällen kan inte beskrivas som annat än en succé och vi hade mer besökare än någonsin! Några firade sina födelsedagar hos oss och andra hade rest ända från Luleå och Örnsköldsvik för att delta. Tillsammans hade vi väldigt trevligt tillsammans med alla er, och vi kan glädja er med att Club Bachata är inbokat för hela nästa år. Då kommer latinokvällarna att hållas första helgen varje månad med start i februari!



Nu tar Club Bachata lite juluppehåll, men kurserna fortsätter tills sista november. Redan imorgon startar vi upp ett nytt kursblock på fyra veckor. Ta chansen och lär er våra populära danser under en intensiv månad =)

Tack igen och massor med kramar från mig och Hector!
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0