Lina bloggar: Augusti:s 3 mest lästa inlägg!

Hej!!

Nu har ytterligare en månad passerat. Bloggen har levt som aldrig förr och antalet besökare stiger hela tiden. Det är så himla kul att klura på olika inlägg och sen följa statistiken hur många läsare varje inlägg får.

Är ni nyfikna på att veta vilka som blev aprils mest lästa blogginlägg? Läs här nedan! =)

3:e plats - En oförglömlig sommarfest!

Vi berättade om festen i Juniskär som gjorde succé! Vi bjöd på en otroligt god latinobuffé, dansade, umgicks tillsammans med alla, skrattade och hade en härlig kväll!

Det blev verkligen en annorlunda fest som vi sent glömmer. Alla tog plats på dansgolvet och dansade oavbrutet natten lång! En fest vi absolut kan tänka oss att göra om =)

 
2:a plats - Dekoration av lokalen!

Vi uppdaterade er om förberedelserna inför sommarens stora fest i Juniskär! Vi höll på en heldag med att dekorera och göra fint i festlokalen, allt för att få in den Karibiska känslan!

På en vägg hade vi musikvideos från Kuba som gick, vi hade gjort en sandstrand i ett hörn och dekorerat väggar, bord och tak med färggranna inredningar. Det blev väldigt coolt!



1:a plats - Salsa som bröllopsdans!

Vi berättade om att våra två kursdeltagare Jakob och Hanna Billmayer valde att dansa Salsa på deras bröllop! De överraskade släkt och vänner med att välja bort brudvalsen och istället dansa en Salsa! Imponerande och inspirerande av Tropical dansarna, som har tagit en nybörjarkurs i vår hos oss.

Hoppas att vi får se fler av er som väljer att dansa en latinodans på ert bröllop!




Nu börjar snart danskurserna igen och september månad bjuder på massor av spännande läsning!

Vi hörs snart igen!
Kram Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0