Heldag i Ö-vik!

Hejsan!
 
I lördags åkte Tropical iväg vid halv 9-tiden mot Örnsköldsvik för att hinna med allt som stod på dagens schema. Vi var inbjudna att hålla kurser i Salsa och Reggaeton hos Ö-vik Latino Club!

Vi startade lördagen med ett hett Reggaetonpass. Vi hade blandat flera inslag av danssteg, exempelvis från Mambo, Salsa och Rumba. Massor av deltagare hade samlats för att träna tillsammans. Många känner vi igen från tidigare besök i Ö-vik, och det är alltid roligt att träffas igen! 

Det blev ett intensivt pass med många skratt =)
 
 

När vi var och åt lunch på Waynes Coffee mellan kursblocken, var det en kvinna vid bordet bredvid som såg att vi hade Tropical t-shirtsen på oss. Hon frågade nyfiket oss om vi var från Tropical Sundsvall, och det visade sig att hon följer vår blogg! 

Vi blev verkligen jätteglada av att höra det! Jag vet av statistiken att bloggen läses flitigt av er, och det var superkul att hon presenterade sig för oss =)


 
 
Dagen följdes sedan av Salsakurs, där vi lärde ut en ny tur med många detaljer. Koncentrationen i salen var hög och det blev många glädjerop när alla satte turen!
 
Egentligen är det svårt att hitta orden för att förklara dansen och vilken glädje den sprider! Man måste helt enkelt uppleva den =)



Carolin Aspfors, som är med och driver Ö-vik Latino Club säger:
- Vi i Ö-vik Latino Club är otroligt glada att få ta del av Lina och Hectors kunskaper. Helgens workshop var lärorik, svettig och otroligt kul! Dans är glädje för både kropp och själ. Vi ser fram emot framtida samarbeten!

Med de orden tackar vi alla i Ö-vik för en toppendag och hoppas att vi ses snart igen! =)

Stor kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0