Vad händer efter sista kursveckan?

Hallå där!

Veckan som kommer blir den sista kursveckan för terminen, och vi avslutar 14 intensiva veckors dans. Det har verkligen gått undan! Salsan hålls även den 29 april som en extralektion, eftersom Annandag påsk var en röd dag.

Många av er har skrivit och frågat vad som händer efter nästa vecka, så jag tänkte berätta lite om det =)

Bild från en av grillfesterna förra sommaren

Vi kommer inte att ha några veckokurser fram till höstterminen startar, men däremot ordnar vi massor med aktiviteter under sommaren. Dansen och bloggen tar inte paus!

Club Bachata anordnas på Kasinot den 4 maj och 1 juni, så det är viktiga datum att boka in i kalendern. Förutom det så planerar vi flera arrangemang utomhus, såsom grillfester och andra sommarfester (med förhoppningsvis soliga och varma sommarkvällar). Det ska bli väldigt roligt!

Ni kommer att kunna se oss tillsammans med kursdeltagare i olika uppvisningar under sommaren på flera olika evenemang som ordnas i Sundsvall och närliggande städer. Vi tycker att det är roligt och viktigt att synas i bra sammanhang och inspirera med latinodansen.

Bild från en av festerna förra sommaren

Vad som händer och planeras får ni veta här på bloggen, hemsidan och Facebook, så se till att hålla er uppdaterade. Vi har även ett annat stort evenemang på gång som kommer att locka besökare från hela Sverige, och vad det är får ni veta inom kort.

Fortsätt att följa oss, dansa och nöta på allt ni har lärt er under vårens kurser!

 
Danskram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0