Lite hur vi jobbar!

Hej allihopa!
 
Just nu är vi inne i vår mest intensiva period när det handlar om marknadsföring av kurserna! Som ni säkert har märkt satsar vi först och främst mycket på reklam i sociala medier som exempelvis Facebook.

 
Facebook är en kanal som de flesta använder dagligen och inlägg sprids med stor kraft. Först jobbar vi alltid fram en färgsprakande affisch med detaljer som vi hoppas fånga allas intresse. Vi vill sprida informationen på ett lättsamt sätt och samtidigt väcka nyfikenhet för kurserna eller eventen =)

Steg två blir att sprida affischerna på olika anslagstavlor i hela Sundsvall/Timrå med omnejd! Vi tar på oss joggingskorna och är ute flera timmar i olika omgångar. Vi affischerar till exempel på Universitetet, hos olika företag, på sjukhuset och inte minst Casino Cosmopol. Studentlägenheterna är såklart också ett måste, eftersom många studenter söker sig till våra aktiviteter.

Ett exempel på våra affischer!

Vi är också väldigt tacksamma när ni erbjuder er att hänga upp affisher på era arbetsplatser eller på anslagstavlor nära er. Det hjälper oss mycket! Det är också bra när ni delar våra events på Facebook och hjälper oss att sprida informationen.

Man kan säga att marknadsföringen för Tropical nästan är ett heltidsjobb, eftersom det gäller att jobba kontinuerligt med den och i många olika kanaler.

En annan viktig del för oss är informationen som vi alltid gör på Mittuniversitetet veckan innan kursstart. Där träffar vi studenterna personligen, pratar dans, spelar musik och gör ett uppträdande. Väldigt roligt =)

Ett av besöken på Mittuniversitetet!

Den största och mest effektiva marknadsföringen för oss är ändå "person till person" eller "mun till mun". Därför är det jättebra om ni som dansar med oss (såväl nya som gamla dansare) sprider och delar med er av er dansglädje!

Prata med familjen, grannarna, på din arbetsplats eller med dina kompisar på gymmet om kurserna! Många bäckar små... =)

Vi har som mål att ha roligt med alla er, lära ut dansens härliga energi och ha trevligt sällskap! Nu är det drygt en månad kvar till kursstarten, håll ut och ladda med positiv energi!

Danskram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0