Vårens sista Club Bachata!

Hej på er!

Har ni hämtat er från lördagens fantastiska Club Bachata? Det var en perfekt avslutning för vårterminens Club Bachata!


Just den här månaden kändes det extra roligt, för dansgolvet var fullproppat hela kvällen, stämningen var på topp, det var mycket dans och vi fick möjligheten att visa vår Reggaetonshow! =)

Det var även kul att se massor med nya ansikten på klubben och det kom många långväga besökare. Det var flera bilar från Örnsköldsvik, Härnösand och Östersund som reste till oss för att dansa.

Responsen från alla nya besökare var väldigt positiv, och de tyckte festen var trevlig och de knöt många nya vänskaper. Det värmer att höra!


Vid 12-slaget var det showtime och vår grupp "Tropical Flow" bjöd på en Reggaetonuppvisning!

Det blev mycket jubel, visslingar och glada hejarop under vårt uppträdande, och det taggade verkligen igång oss! För mig kändes det roligt att få uppträda på Club Bachata-scenen för första gången =)




Det känns tråkigt att det här var sista Club Bachata för den här terminen, men som tur är startar vi igång med Club Bachata i september igen. Då kommer vi att jobba ännu hårdare med att utveckla konceptet, och det kommer bli kanonbra kan jag lova er!

Nu siktar vi mot nästa evenenamang som är redan på lördag! Då tänker vi prova någonting nytt, nämligen en Salsa-picknick i Sundsvalls hamn!

Ha det så bra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0