Tropical T-shirts!

Hej dansvänner!

Som ni säkert redan har läst på hemsidan kommer Tropical att lansera T-shirts! Det är en av höstens stora nyheter!

Stora delar av sommaren har vi haft kontakter med olika tryckerier för att få fram de bästa T-shirtarna till de bästa priserna! Den här T-shirten har vårt tryckeri särskilt rekomenderat! Modellen är figursydd i ett stretchigt material. T-shirtarna kommer att finnas i herr- och dammodell och är perfekta att träna och dansa i. Vem vill inte ha en snygg T-shirt och samtidigt visa upp att vi dansar med Tropical Sundsvall? =)

Bilder på T-shirtarna kommer att komma inom väldigt snar framtid och beställningar kommer att kunna göras under kurserna!


Se till att skaffa en snygg Tropical T-shirt att dansa i! =)


För mer information: besök vår hemsida, www.tropicalsundsvall.se och klicka er till webbshopen. Jag kommer även att hålla er uppdaterade här på bloggen!Stor Kram!


Lina bloggar: Hector spelar in musikvideo!

Hej allihop!

Nu är det mycket som händer inom Tropical Sundsvall! I helgen har Hector haft fullt upp - han har nämligen varit i Uppsala och spelat in en musikvideo! 

Videon spelades in på bakgården till First Hotel i Uppsala och valet är förståeligt; Det ser som taget ur från en plats på Kuba!! Hector berättade för mig att det påminner om en plats som heter "Las Ruinas", en plats där spanjorerna förr i tiden hade slavar tillfångatagna. Då spanjorerna hade fest, passade även slavarna på att dansa!
Det passade ju perfekt till temat =)

I videon dansar Hector och de andra dansarna Rumba, och de spelar även Congastrummor och andra instrument. Det blev en heldags jobb med andra ord, och nu längtar vi tills vi får se resultatet!! Musiken hör till en skiva som heter "Llama a los Rumberos", som på svenska betyder "Ropa på Rumbadansarna". Det är en skiva som kommer innehålla olika rytmer från Venezuela och Kuba. Verkligen ett roligt projekt!!

Som ni ser händer det mycket i höst för oss, och vi hoppas att ni håller er uppdaterade på alla våra kanaler: Hemsidan, Bloggen, Facebook och Youtube! Nu är det slutspurt inför PROVA-PÅ-VECKAN, jag återkommer med mer spännande info inom kort!
 Gänget som var med i inspelningen av musikvideon!


Tropical i Ångermanlands Allehanda!

Hej på er! =)

Som ni vet uppträdde Tropical Sundsvall på Internationella Festen i Härnösand förra söndagen. På plats var Ångermanlands Allehanda för att skriva ett reportage om den stora dagen!

Jag har nu sett reportaget och självklart ska ni läsare få ta del av det också! =)


Stor Kram!


Tropicals nya hemsida!

Hej dansvänner!

Igår hände det något stort - Tropicals nya hemsida lanserades! =)

Det känns härligt att kunna lansera hemsidan lagom till höstens kurser! Vi har jobbat väldigt hårt med hemsidan, så gott som heltid i flera månader! Det har varit ett väldigt stort jobb men det har varit otroligt roligt och lärorikt! Det svåraste har varit att inte försäga oss till er kära dansvänner! Vi har så gärna velat berätta men såklart är överraskningar roligast så vi har fått ge oss till tåls! =)Mitt stora tips: gå in på hemsidan, se er omkring, klicka er runt! Ni kommer hitta massor av spännande läsning och roliga bilder! =)


          


Stor Kram!


Något stort kommer snart att hända!!

Hej dansvänner!


Äntligen är det dags. Inom ett dygn kommer något väldigt stort för Tropical att hända! Det här är det hemliga arbetet som Lina har skrivit om tidigare. Vi har jobbat heltid med det här projektet sen i Maj. Vi har jobbat otroligt hårt, lagt ner många timmars arbete och vi är väldigt nöjda! Vi hoppas att ni också kommer gilla slutresultatet som äntligen har tagit form!


Det har varit väldigt svårt att vara tyst om det här projektet. Vi har så gärna velat berätta men vi bestämde att det skulle bli en överraskning till er alla lagom till hösten. Många gånger har vi varit nära att försäga oss men nu äntligen kan vi berätta! Eller ja, ni får se själva. =)


En ledtråd: ni kommer att kunna SE det här projektet! =)


Inom ett dygn händer det något stort på hemsidan! Håll ögonen öppna!Stor Kram från Tropical!


Information kring Prova-på-veckan!

Hej dansvänner! =)


Vi har fått många frågor kring prova-på-veckan, därför är det dags för ett förtydligande! =)

Prova-på-veckan börjar måndagen den 12 september. Under Prova-på-veckan är alla danspass GRATIS! Det här är tillfället att dansa loss och prova alla danser!

Ingen föranmälan behövs, du behöver heller inte ha med dig en partner till pardanserna. Det enda du behöver ha med dig är dig själv och ett gott danshumör! =)


Prova-på-veckan ser ut såhär:
Måndag kl 18:00 - Salsa nybörjare
Måndag kl 19:45 - Salsa fortsättning
Tisdag kl 19:45 - Cubamix
Onsdag kl 18:00 - Bachata nybörjare
Onsdag kl 19:45 - Bachata fortsättning
Torsdag kl 18:00 - Reggaeton nybörjare
Torsdag kl 19:45 - Reggaeton fortsättning


Vi dansar Salsa och Bachata på Kårhuset. Vi tränar Cubamix på Universitetsallén 14 (gamla friskis & svettis). Vi dansar Reggaeton vid Betlehemskyrkan, bredvid Kårhuset.      Jag hoppas att vi ses under prova-på-veckan!


På återseende!Idag har Tropical dansat på den Internationella Festen i Härnösand!

Hej på er! =)

Idag har dansuppträdanden stått på Tropicals agenda!

Varje år anordnas den Internationella Festen i Härnösand! Dagen bjöd på kanonfint väder, flera uppträdanden från scenen presenterades, mat från alla världens hörn serverades och massor av besökare kom! En toppendag helt enkelt!

Dagen började kl 13:00 med en uppvisning i Bachata från 3 av Tropicals danspar! Efter det visade Lina och Hector Salsa!
Tropical Sundsvall avslutade även det hela arrangemanget med ytterligare ett uppträdande i Bachata och ett i Salsa!Ni som inte var där kan självklart se både filmklipp och bilder från dagen! Håll till godo!Massor med besökare! =)


Uppträdande i Bachata!
Uppträdande i Salsa!
Gänget från Tropical som idag dansade i Härnösand! =)Hela dagen har varit jättefin, rolig och väldigt minnesvärd!På Återseende och Stor Kram!Lina bloggar: Hector dansar i SVT2!

I sommar har Hector engagerat sig i ett väldigt speciellt evenemang som ska sändas i TV i september! Det har gått snart tio år sedan terrorattacken mot World Trade Center i USA, och det kommer att uppmärksammas genom en TV-sändning från GA kyrkan i Sundsvall. Programmet kommer att sändas i hela Norden, och jag tycker att det är väldigt stort och häftigt att Hector är med!

Under en tid har många repetitioner hållits och Hector har övat dans många kvällar. Tanken med TV-sändningen är att Sydamerikansk musik möter svenska traditioner, och såväl dansare som sångare har varit delaktiga i inspelningen. I torsdags den 18 augusti var hela TV-produktionen på plats i Sundsvall och inspelningen skedde under hela dagen. På plats var hela filmteamet och produktionsbolaget tillsammans med ljudtekniker, ljussättare mfl. Ett riktigt stort arrangemang med andra ord!

Hector har dansat svensk Polska, Modern Dans, Malambo, Joropo från Venezuela, Cueca från Chile och Huayno från Bolivia. Eftersom det är så många danser så är det grunderna av varje dans som de dansade, tillsammans med kören som stod för sången.


Ni kan se mässan i SVT2 den 11 september kl. 10:00. Jag är lika nyfiken som er, för jag har inte sett något av vad de har gjort =)


Här är en artikel från gårdagens Sundsvalls Tidning som ni kan ta del av!
http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3822003-generalrepetition-infor-tv-sandningen-som-visas-i-hela-norden


Affischering på gång!!!!

Idag har Tropicals affischer skrivits ut!

Det är 3 olika affischer för hösten: en för kursstarten, en för Cubamix och en för Club Bachata!

Nu i dagarna kommer Tropicals affischer pryda Sundsvalls stadskärna men också områden och arbetsplatser i Sundsvallstrakten!

Vill ni se hur de ser ut? =)

Håll ögonen öppna så kanske ni ser Tropicals affischer hänga på olika, väl utvalda ställen runt om i Sundsvall! =)

Tropical dansar på Internationella festen i Härnösand!

Hej på er! =)

Nu börjar det dra ihop sig, nu är det inte många dagar kvar! =)

Nu på söndag, den 21 Augusti, anordnas Internationella festen i Härnösand. Internationella festen anordnas för 22 året i rad där mångkulturen står i fokus! Olika maträtter presenteras, människor från jordens alla hörn träffas och flera uppträdanden från scenen presenteras!

Som Lina berättade i ett tidigare inlägg har Tropical Sundsvall blivit inbjudna att dansa på scenen i år! Jag kan nu avslöja att det kommer bli två uppträdanden från Tropical Sundsvall, ett i Bachata och ett i Salsa! Tropical Sundsvall reser till Härnösand på söndag med 3 danspar i bachata! Lina och Hector kommer även att göra ett uppträdande i Salsa! Vad spännande det ska bli! =)

Kom gärna och titta! Det är ett jättefint arrangemang som ni inte vill missa! =)

Jag kommer självklart att följa med för att filma och blogga om detta! Allt för er kära läsare! =)


Här om dagen fick jag även se affischen som arrangörerna har gjort för att marknadsföra Internationella Festen! Självklart vill jag att ni också ska få ta del av den! Visst är den fin? =)Stor Kram!


Det är en sak vi inte har berättat.... =)

Hej på er! =)

Som ni har läst i det senaste blogginlägget så har vi sett Don Omars konsert! Det vi inte har berättat är att vi fick träffa Don Omar personligen!!!! =) Såhär var det: 

Som Lina skrev i det senaste blogginlägget hade Don Omar sin Europaturne och kom för första gången till Norden och Sverige! Jag och Lina fick riktigt bra platser i kön och när vi blev insläppta och sprang in såg vi en liten liten skylt där det stod "Meet Don Omar!" Vi tvärstannade båda två och läste skylten flera gånger!

Vi trodde inte att det var sant men det var det! Av 3000 pers fick 80 personer träffa Don Omar innan konserten skulle börja! Det var en lång väntan i en kö, vakter som hela tiden gick förbi och räknade oss, de hade stenkoll och förde ordning. När vi stod där och väntade var vi båda väldigt nervösa och så himla förväntansfulla! Tänk att vi skulle få träffa vår stora idol personligen! Det gick bara inte att förstå! En vakt kom till oss och sa att det snart var dags, vi skulle snart få gå in genom den första dörren. När vi stod där såg vi svensk media stå redo med block, pennor och kameror! Vi fick alltså träffa Don Omar före media! Det kändes häftigt! Där, i korridoren, fick vi vänta och sen gå in en och en. Vi fick alltså ett personligt möte med Don Omar! Vi var nummet 6 och 7 som fick träffa honom!

När vi kom in stod han där. Han hade på sig jeans, vit skjorta och solglasögon! Det riktigt lyste världsstjärna om honom. Vi fick båda en lång kram och en puss på kinden! Vi pratade båda med honom och han var jättetrevlig! Vi fick även hans autograf!  
Kamerorna smattrade från alla håll: från svensk media, deras kamera och min digitalkamera. Allt förevigades!! =)

Nu har det gått några dagar och vi har fortfarande svårt att förstå det! Vi har träffat vår stora idol Don Omar! Det är ett minne för livet som vi aldrig kommer att glömma!!!

Det här är något vi självklart vill dela med oss av till er läsare! =)

Många kramar från Lina & Ida


Tropical på plats när Don Omar besökte Sverige!!!

Torsdagen den 11 augusti är ett datum som många dansentusiaster inte glömmer i första taget! Det var då som den stora sångaren Don Omar från Puerto Rico kom till Sverige för första gången någonsin! Don Omar är en av Latinamerikas och USA:s största artister, och att han kom till Sverige är väldigt, väldigt stort! Ida, Lina och Sandra var på plats för att uppleva detta speciella tillfälle!


Ida och Lina i kön utanför Globen


Vi har haft Don Omar som en av våra största idoler ända sedan år 2004, och lyssnat på honom i stort sett varje dag. Att få chansen att åka på hans konsert och se honom live är som en dröm som har slagit in! Alla dessa år som vi har spelat hans låtar hemma 24 timmar om dygnet och nu skulle vi äntligen få se honom i verkligheten!


Förväntningarna låg skyhöga i luften och vi var bland de första som intog kön utanför Globen (Annexet). Det var en kö som växte sig lång bakom oss och ringlade sig så långt bort att vi inte såg vart den slutade. När dörrarna slogs upp sprang vi in och ingen kunde nog vara gladare än oss just då!

Konserten är den bästa som vi har varit på! Don Omar entrade scenen och inledde med sin stora hit "Dale don Dale" som var hans första låt i karriären. Det går inte ens att beskriva känslan när han kom in! Det var hur mycket folk som helst i publiken, och alla dansade och sjöng med i hans låtar. Publiken stod både på nedervåningen och på "balkongerna" uppe, och viftade med olika Latinamerikanska flaggor. Vilken stämning!

Vi stod självklart långt fram och njöt av varenda sekund. Konserten var väldigt städad överlag, inget knuff, gruff eller bråk överhuvudtaget i publiken, utan det var verkligen en dansande publik. Don Omar sjöng alla hans hitlåtar, och det var så bra att vi fick gåshud! Han bjöd på en riktig show med duktiga bakgrundsdansare.


När årets stora sommarlåtar Danza Kuduro och Taboo spelades, sprutades det ut massor av konfetti och publiken jublade högre än någonsin! HUR HÄFTIGT SOM HELST!Om ni får chansen att se dessa stora stjärnor från Latinamerika någongång, borde ni verkligen ta chansen! Det är inte ofta som de åker över till vår kontinent, så det känns onekligen speciellt. Här nedan ser ni en video som är filmad från konserten, självklart var det mycket bättre ljud i verkligheten. Titta och njut!


Kramar Lina och IdaLina bloggar: Dansshow på gång!!

Hej alla läsare!

 

Snart är det dags för Tropical att ha dansuppvisning igen! Det ska bli kul att stå på scen igen, efter att Hector och jag har haft ett välbehövligt ”danslov” =)

 

Den 21 augusti är det Härnösand och Internationella Festen som står på agendan! Arrangörerna av festen hade hört talas om oss och ringde och bjöd in oss. Väldigt kul! Det blir första gången som Tropical uppträder i Härnösand!

 

Eftersom vi har så himla duktiga kursdeltagare i vår klubb, vill vi självklart ha med några av er! Hector och jag vill gärna låta alla få chansen att uppträda, så vi turas om lite framöver med olika danspar.

 

Självklart lovar vi bloggning från eventet och filmning! Superbloggaren Ida tar bussen upp från Uppsala för att vara på plats =) Om ni vill åka dit och titta på oss och ta en heldag i Härnösand, vore det jättekul! Internationella Festen har blivit en tradition i Härnösand, den besöks av människor från världens alla länder och erbjuder olika maträtter, dans och musik. Det blir en trevlig dag utomhus på Murberget!

 

Ha det så bra så länge!

 

Salsakram

Lina


Musiktips! =)

Hej dansvänner!

Jag tröttnar aldrig på bachatamusik! Det går ALLTID att lyssna på! =) Därför tänkte jag ge er lite musiktips! De här låtarna spelas ofta hos mig!

Visst är de bra? =)


Stor kram och på återseende!!


Bloggen växer! =)

Hej dansvänner! =)

Jag har något roligt att berätta! Vi för statistik på dansbloggen och vi ser att antalet läsare stiger hela tiden, bloggen blir alltså mer och mer populär! Det är jätteroligt! =) Vi får ofta respons gällande bloggen och många gånger har jag fått höra att bloggen är ett roligt komplement till hemsidan. Jag har också fått höra att det är roligt att få följa med "bakom kulisserna" och se vad som händer i Tropical när det inte är kurser!

Vi är jättenöjda med all feedback! Tack!

Bloggen kommer självklart att fortsätta leva i höst! Fler spännande och intressanta inlägg kommer att skrivas, intervjuer kommer att göras och jag kommer fortsätta följa med Lina och Hector på alla möjliga uppdrag som ni kommer få exklusiv information om! =)


Fortsätt gärna att komma med respons och feedback! Ni får gärna maila eller prata med mig gällande bloggen! Berätta vad som är bra och vad som kan göras bättre! =)Tills dess... Stor Kram till er alla! =) Hector berättar om livet som dansare på Kuba!

Har ni ofta funderat på hur Hector arbetade på Kuba? Har ni undrat över hur livet som dansare på Kuba är? Jag gjorde en liten intervju med Hector, och här nedan kan ni läsa hur tufft danslivet egentligen är, bakom alla kulisser, häftiga scenkläder och fantastiska dansshower! =)


Hector, hur är livet som dansare på Kuba? Är det glamoröst?

Livet som dansare på Kuba är väldigt tufft, men samtidigt väldigt roligt. Man måste vara på danslektionerna väldigt tidigt på morgonen för att börja med uppvärmning och sedan är det tekniklektion. Sedan kommer dagens danslektion som till exempel kan vara Rumba.

Ofta börjar man så tidigt att det inte finns tid att äta frukost, men trots det så har vi dansare det jättebra tillsammans. Det finns alltid tid för att skämta med varandra, berätta roliga historier mm, och det är det som gör dagen!

Danslektionerna slutar klockan fyra på eftermiddagen, och sedan går man snabbt hem och duschar och vilar lite. Klockan nio på kvällen börjar Kabarén, som är den dansshow som man medverkar i varje kväll. Den visas i två omgångar varje kväll, den första börjar klockan 23.00 och den andra klockan 01:00. Så man kommer hem väldigt sent på natten och hinner inte sova så mycket tills nästa dag.

På Kuba tror jag att alla föds som dansare, så det är tufft att bli bland de bästa. Vissa kommer hela vägen upp till att jobba som dansare, medan vissa stannar på vägen. Det är rätt hårt!

Vad tycker du om dansutbildningen på Kuba? Hur är den?

Kubas dansakademier har en riktigt hög nivå! Dansarna som examineras från Kubas akademier blir helt kompletta dansare, bra förberedda för livet som kommer. Ett levande exempel på det är jag! Jag är dansare, musiker, sångare och konstnär.

Som dansare på Kuba går man först på ENA, som är en treårig dansutbildning på Nationalkonstskolan. Sedan studerar man vidare på ISA som är 5 år. Det är en dansutbildning på universitetsnivå.


Hur var tiden då du jobbade i den kända dansgruppen Yoruba Andabo?

För mig var det en stor erfarenhet i livet att arbeta med dem i 13 år! Jag var deras ”förste dansare” och koreograf, och det är en framgång i min karriär som jag aldrig kommer att glömma!

Vi reste mycket med gruppen, bland annat till Mexico två gånger, Spanien, Frankrike, Schweiz med flera. Vi vann mycket priser med gruppen, den största framgången och succén (som alla artister önskar sig) är att vi vann en Grammy! 

Vad betyder dansen för dig?

Dansen är hela mitt liv, men jag har två passioner i mitt liv; Dansen och Judo. Jag älskar båda lika mycket!
Det här var bara en liten del av Hectors bakgrund på Kuba, men jag lovar att det kommer mer framöver =)
Kram Lina!


Reggaetontjejer att inspireras av!

Hej på er! =)


Det är inte bara i Sverige det dansas latinamerikanska danser. Även i vårt grannland Finland dansas det gärna och ofta! =) Jag har hittat ett väldigt inspirerande och roligt dansklipp som jag tänker visa för er!  

Det här ett dansklipp från Finland, Tampere. Där finns det en jättefin dansskola som heter Salsahouse. Lina och Hector har ett nära samarbete och utbyte med Salsahouse och har besökt dansskolan flera gånger för att hålla kurser och workshops! Ni har kanske lagt märke till att Lina och Hector ibland har linnen och byxor som det står Salsahouse på, de kläderna kommer just från dansskolan i Finland! =)

Reggaeton är jättestort på dansskolan i Finland. De har en dansgrupp som heter Clan Reggaeton där danseleverna är väldigt duktiga och håller en hög kvalité på dansen. De tränar reggaeton flera gånger i veckan, gör mycket uppvisningar och har även en shop där de säljer alltifrån kläder och reggaetongrejer! Häftigt va? =)


Visst är de duktiga?
Jag vänder mig nu till Sandras reggaetontjejer, är det här något ni blir inspirerade av? =)

Nu tänker jag helt fritt och frågar alla, man kanske skulle kunna göra ett utbyte nästa år, kanske att vi åker dit och hälsar på eller att de besöker oss. Det skulle ju vara superkul! =) Vad tycker ni?Stor kram!

 

Sandra bloggar!

Hej på er!

Hösten närmar sig och därmed danskurserna och reggaetonen. Tur är väl det, jag har dansabstinens och längtar efter att få sätta igång igen. Kom på mig själv att göra några moves på jobbet utan att veta att det fanns folk som såg mig, ooops! 

Hoppas att det är fler som är laddade och fyller upp kursen i höst. Jag tänker satsa på att hålla den sommarfärska passionen levande med svettiga danskvällar.

På torsdag åker jag och en av reggaetontjejerna, Sophia, ner till Stockholm för att se the one and only DON OMAR! Det är reggaetonstjärnans första besök i Sverige. Jag hoppas på ett proppfullt och hett dansande annexet när denna Puertoricanska sexbomb entrar scenen. Har hört att han kommer att ha dansare med sig, jag hoppas på en grym show med mycket höfter.

Mitt hetaste låttips med Don Omar är den nya hiten och lambadaremixade, Taboo. Annars är den äldre Hasta Abajo en stor favorit. Bara att få rumpan i gungning!

Kommer med en rapport efter konserten!

Kram! 
/SandraSocialdans - jätteroligt och väldigt bra träning!

Hej på er!

Hur är det att socialdansa? Är det inte läskigt att dansa med folk man inte känner och tänk om man gör fel! Gör det något om det blir fel?

Jag tänkte berätta om mina intryck av socialdans. Socialdans är otroligt roligt. Första gången jag lämnade Sundsvall för att åka iväg och dansa var nu i våras under valborg då jag åkte på en 24h Salsakryssning! En oförglömlig resa där jag lärde mig att socialdansa med människor jag inte kände. Efter det var jag fast och i sommar har jag så gott som pendlat till vår huvudstad för att socialdansa! =)

Under den här sommaren har jag besökt flera olika tillställningar och klubbar i Stockholm. Jag har bland annat besökt vår systerklubb Club Bachata flera gånger. Jag har dansat salsa och bachata på Gröna Lund och i Kungsträdgården. Jag har även besökt flera nattklubbar där de spelar latinamerikansk musik, bland annat Club Caribe, La Habana och Club Clandestino.

Jag kan verkligen rekomendera ALLA att åka iväg och socialdansa! Vid socialdans utvecklas du otroligt fort. Som tjej lär du dig att följa killen och som kille lär du dig att föra tjejen. Vid socialdans träffar och dansar du ofta med människor du inte känner och det gäller då att "känna av" som tjej hur killen för och det gäller att "känna av" som kille hur man ska föra.

I början kan det kännas lite läskigt men samtidigt är det så otroligt roligt! Var aldrig rädd för att dansa med någon du inte känner och det gör absolut ingenting om man råkar göra fel! När det blir fel så får man alltid ett vänligt leende och man provar igen, det är inte värre än så. Jag kan garantera er, fel gör ALLA när de socialdansar, även dansproffsen! =) 

Dans-sverige blir hela tiden större och vid tillställningar dansar alla med alla, då kan man bjuda upp någon man inte känner, eller glatt tacka ja om man blir uppbjuden - det är då man verkligen lär sig att dansa! =) När man är ute och socialdansar träffar man väldigt många likasinnade - väldigt många människor som brinner för dans. Vänskapsband skapas snabbt och danskvällarna blir oförglömliga minnen för livet! =)


Jag bjuder på lite bilder från mina dansresor!


Sara, Hans och Jag utan för La Habana.


Salsa i Kungsträdgården i Stockholm.


Lina, Jag och Sara på Gröna Lund i Stockholm.Jag har ett förslag:
Vad säger ni om att planera in en resa till Stockholm i höst där vi i Tropical tillsammans kan åka ner och gå ut och dansa? Jag är övertygad om att det skulle vara jättekul samtidigt som vi i Tropical gör någonting roligt tillsammans! Skriv i kommentarsfältet vad ni tycker! =)På återseende och Stor kram!Höstpremiär för Club Bachata!

Hej på er dansvänner! =)

Nu är det klart, den 17 September är det höstpremiär för Club Bachata! Jippie! =)
Den här gången behöver vi inte vänta till slutet av månaden utan istället varierar vi oss och anordnar Club Bachata i mitten av månaden! Det är alltså bara en och en halv månad kvar till Club Bachata! =)
Club Bachata den 17 September kommer att erbjuda en fantastisk kväll fylld av dans, glädje och gemenskap och tillsammans fyller vi dansgolvet på Casino Cosmopol!


Vet ni en till sak? Samma vecka som Club Bachata är, då börjar kurserna igen med Tropical Sundsvall! =) Vilken kanonstart på hösten! Det blir en härlig dansvecka som jag tycker att vi redan nu börjar ladda inför! =)


                                    Visst har Sara gjort en snygg affisch? =)


Snart ses vi igen, nu är det inte så långt kvar! =)


Stor Kram!


Youtubeklipp med Hector - Del 5

Hej på er! =)

Nu fortsätter vi med följetången "Youtubeklipp med Hector" som jag vet är väldigt uppskattat av er läsare! =)
Här dansar Hector afrokubanskt i Madrid, Spanien!
 
På Kuba är den afrokubanska religionen väldigt stor, särskilt "Yoruba-kulturen". Elegua är en orisha (en gud), en slags clown som har en väldigt lekfull karaktär =)
 
Här ser ni Hector som den karaktären!Visst är det häftigt?! =) Jag tycker det är jätteroligt att se klipp på Hector när han dansar, det är verkligen inspirerande! Vad tycker ni?Stor kram!RSS 2.0