Det är en sak vi inte har berättat.... =)

Hej på er! =)

Som ni har läst i det senaste blogginlägget så har vi sett Don Omars konsert! Det vi inte har berättat är att vi fick träffa Don Omar personligen!!!! =) Såhär var det: 

Som Lina skrev i det senaste blogginlägget hade Don Omar sin Europaturne och kom för första gången till Norden och Sverige! Jag och Lina fick riktigt bra platser i kön och när vi blev insläppta och sprang in såg vi en liten liten skylt där det stod "Meet Don Omar!" Vi tvärstannade båda två och läste skylten flera gånger!

Vi trodde inte att det var sant men det var det! Av 3000 pers fick 80 personer träffa Don Omar innan konserten skulle börja! Det var en lång väntan i en kö, vakter som hela tiden gick förbi och räknade oss, de hade stenkoll och förde ordning. När vi stod där och väntade var vi båda väldigt nervösa och så himla förväntansfulla! Tänk att vi skulle få träffa vår stora idol personligen! Det gick bara inte att förstå! En vakt kom till oss och sa att det snart var dags, vi skulle snart få gå in genom den första dörren. När vi stod där såg vi svensk media stå redo med block, pennor och kameror! Vi fick alltså träffa Don Omar före media! Det kändes häftigt! Där, i korridoren, fick vi vänta och sen gå in en och en. Vi fick alltså ett personligt möte med Don Omar! Vi var nummet 6 och 7 som fick träffa honom!

När vi kom in stod han där. Han hade på sig jeans, vit skjorta och solglasögon! Det riktigt lyste världsstjärna om honom. Vi fick båda en lång kram och en puss på kinden! Vi pratade båda med honom och han var jättetrevlig! Vi fick även hans autograf!  
Kamerorna smattrade från alla håll: från svensk media, deras kamera och min digitalkamera. Allt förevigades!! =)

Nu har det gått några dagar och vi har fortfarande svårt att förstå det! Vi har träffat vår stora idol Don Omar! Det är ett minne för livet som vi aldrig kommer att glömma!!!

Det här är något vi självklart vill dela med oss av till er läsare! =)

Många kramar från Lina & Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0