Vilken toppenkväll! 3h Bachata!

Vilken onsdagkväll! Allvarligt, VILKEN ONSDAGKVÄLL!  =)

3h Bachata! Så otroligt roligt! På nybörjarnivån fick vi lära oss en riktigt fin tur som alla satte. Lina berättade senare att den turen dansades på medel/avancerad nivå för inte alls länge sen! Häftigt eg, att en tur som tidigare har dansats på medel/avancerad nivå klarar dansare som har dansat i 8v! Man utvecklas fort inom dansen. Varför? Jag vet inte riktigt men jag tror att dansglädjen spelar en väldigt stor roll, att känna glädjen och genom den hela tiden utvecklas!

På medel/avancerad nivå tränade vi på turen som vi gjorde igår och la även till flera saker. En sån lång tur har vi aldrig lärt oss och alla satte den! Så grymt roligt! =)

Jag känner att jag har svårt att hitta orden för att förklara dansen och dess glädje den sprider! Man måste uppleva den! Och vet ni, det kan ni göra! Vem som helst kan lära sig att dansa! Nästa vecka börjar nya kurser med Tropical Sundsvall.

På Tisdagar bränner vi kalorier och dansar Cubamix! Ett härligt danspass som är lite som dansaerobic och zumba. Men skillnaden är att på Cubamixen har vi ett veckotema, alltså en ny dans varje vecka som vi dansar i ett härligt, svettigt tempo. Danserna är bland annat, salsa, bachata, disco, merengue, reggaeton, mambo etc.

På onsdagar är det Bachata! En passionerad, sensuell, rolig och glädjefylld pardans. Bachata finns i 2 nivåer: nybörjare och medel/avancerad.

På söndagar är det Salsa. En härlig pardans som också är sensuell och passionerad men med mer tempo och tryck i än bachatan. Salsa finns i 2 nivåer: nybörjare och medel/avancerad.

Dessa danser är så otroligt roliga och dansglädjen måste upplevas för att förstå. Vad väntar ni på? Kom och prova nästa vecka!

All information hittar ni på http://www.tropicalsundsvall.se/

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0