3:e dagen på Prova-på-veckan: Bachata! =)

Wow vilken kväll! =)

Ikväll har prova-på-veckan fortsatt och då med Bachata! Ca 50 danssugna personer kom till prova-på-kursen på nybörjarnivå! Vi träffade många som har dansat med Tropical i våras och även väldigt många nya danssugna personer som ville prova den härliga pardansen från Dominikanska Republiken! Lina och Hector började med att berätta om Bachata och vad Bachata är. Grundstegen gick sen igenom på linje och alla hängde med väldigt bra! =)









Vi gick sen ihop i par och provade grundstegen tillsammans! Lite knixigt men väldigt roligt när vi tillsammans hjälps åt och till slut satte alla stegen! =)



















En nybörjarkurs där det bjöds på många glada skratt!

I pausen mellan nybörjarkursen och fortsättningskursen bjöds det på fika med hembakat fikabröd!





Medelkursen började sen och ca 35 personer var med och dansade! Vi fick först värma upp på linje där Lina och Hector visade uppvärmningsstegen som är snabba och svåra, men med mycket träning och många glada skratt gick det vägen! =)





Vi gick sen ihop i par där Lina och Hector visade turen för kvällens kurs. Som vanligt när de visar turen tänker jag alltid: "Ojoj, det ser svårt ut!" Men som alltid tar vi lite i taget och hjälps åt. På vissa ställen där det var som svårast, där delade vi upp oss: Tjejerna med Lina och killarna med Hector! Det är en jättebra ínlärningsteknik! =)

Vi fortsatte att dansa och till sist satte alla turen! Vi avslutade med att alla dansade på rad vilket var otroligt häftigt att se. Alla gjorde exakt lika i exakt samma takt! Proffsigt!






Tack för en härlig kväll allihopa! Nu laddar vi inför morgondagens Reggaeton!

Morgondagens Reggaetonkurs börjar kl 18:00 i källaren på Betlehemskyrkan som ligger precis bredivd Kåren!
Vi ses väl där?!


Stor kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0