Försnack med CLAN REGGAETON!

Hej dansvänner!


På lördag är det dags. Då fyller Tropical 2 år! Vi är riktigt laddade och CLAN REGGAETON kommer till Sverige för första gången för att hålla workshops på dagen och bjuda på en storslagen show på Casinots scen på kvällen!

Vi tog en pratstund med Angelina Wivolin från dansgruppen CLAN REGGAETON och frågade henne hur det känns inför lördagen!

CLAN REGGAETON bildades i oktober 2008. Tjejerna som kommer till Sundsvall på lördag har dansat tillsammans sen i augusti i fjol. De dansar tillsammans många timmar i veckan och även på fritiden. Inför lördag har Angelina väldigt mycket tankar.
- Jag är väldigt förväntansfull, superglad och smickrad över att få möjligheten att komma till Sundsvall för att hålla workshops och bjuda på en show på kvällen, säger hon.
Angelina har inte hört så mycket som Sundsvall men menar att nu har hon en bra chans till att veta mer om staden! =)

Det bästa med Reggaeton enligt henne är rytmen, kroppsspråket och känslan som man får när man dansar. Musklerna får arbeta under dansen och Angelina gillar när hennes kunskaper får utmanas och utvecklas!
- Undervisning och dans är min passion, säger hon.

Angelina berättar att vi kan vänta oss att ha roligt på workshopsen på lördag, vi kommer att lära oss väldigt mycket och njuta av stämningen.
Inför showen berättar Angelina att hon gillar att göra koreografier för CLAN REGGAETON som kombinerar olika influenser av dansstilar, som bland annat dancehall, street och salsa. Lördagkvällens show kommer att bjuda på ett högt tempo och det kommer bli väldigt roligt!
- Jag hoppas att ni alla kommer att njuta av showen, säger Angelina.




                         




Vi ses på lördag!!!! =)


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0