Lina bloggar: Bästa Club Bachata någonsin!!

Hej allihopa!

Har ni hämtat er från gårdagens party? Wow vilken kanonkväll det blev!

Club Bachata fylldes till max av glada dansare och stämningen var bättre än någonsin! Dagen till ära hade vi inbjudna gäster från Finland, dansgruppen CLAN REGGAETON! Hector och jag besöker deras dansskola i Finland varje sommar, och vi har länge velat bjuda hit dem till Sundsvall. Nu blev det äntligen verklighet!

Flera av oss hade redan börjat värma upp på dagen med 3 intensiva och svettiga workshops med de duktiga tjejerna! Efter en paus under eftermiddagen fortsatte vi med en stor fest på kvällen på Club Bachata!

Jag tycker att det var roligt att alla kom så pass tidigt till festen igår, redan vid kl. 22:00 började lokalen fyllas! Jag hoppas att det är något som kommer att fortsätta i framtiden, eftersom det blir mer tid för dans och underhållning om alla kommer i tid =)

 

 


Vår egen DJ Hector spelade kvällens härliga musik, och det bjöds på alla möljiga latinorytmer på högsta volym. När den stora dansshowen drog igång vid tolvsnåret låg spänningen i luften i hela lokalen. Jag vet att många av er inte kände till gruppen Clan Reggaeton innan, men nu vet ni verkligen vilka de är. Vilken show de bjöd oss på!! Verkligen en adrenalinkick och de gjorde massor av coola moves och hade häftiga koreografier!




 




Tjejerna bjöd på tre heta Reggaeton koregrafier! Mellan uppträdandena höll Hector och jag i "animación" för att röra på oss lite medans tjejerna bytte showkläder. Det är alltid så roligt att se alla glada ansikten när vi kör animación, och se hela folkhavet röra sig i Merengue- och Reggaetontakt! Alla kan hänga på stegen och det gör det så himla roligt!




 




Tjejerna berättade för mig att ni i publiken var helt fantastiska och ni hejjade verkligen på dem rejält! Det här är första Reggaetonshowen som vi har haft på Club Bachata, och det är en show som vi sent glömmer. Vilken energi tjejerna har och de brinner verkligen för Reggaeton.

Jag tycker att det är häftigt att de kom för första gången till Sverige och till Sundsvall! Kanske har många av er fått en lite annan bild av Reggaeton nu också; att det är en väldigt cool dans med många häftiga steg som man kan göra. Musiken med sin häftiga "dembow" gör att man kan dansa ut med hela kroppen och känna musiken till max!


 



 


Jag och Hector är jätteglada och nöjda med hela helgen! Det känns så kul att ni uppskattar det hårda arbete som vi lägger ned på att anordna med dansen. Vi försöker alltid tänka på att variera med olika aktiviteter och inbjudna gäster, och att hela tiden bjuda på olika teman. Vi är jätteglada över alla fina kommentarer och ord om gårdagens evenemang! Clan Reggaeton är också otroligt nöjda med deras vistelse i Sundsvall!

De berättar hela tiden för oss om hur roligt de har haft det i helgen, och att de tycker att vi har en väldigt bra Club Bachata här och bra elever. De var förvånade hur öppna, trevliga och familjära vi är här i Sundsvall - Det är vi stolta över!

Tillsammans känns vi som en stor dansfamilj som träffas och dansar!



Nöjd och jätteglad!!



STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED PÅ WORKSHOPS PÅ DAGEN OCH TILL ALLA SOM KOM OCH FÖRGYLLDE KVÄLLEN PÅ CLUB BACHATA!!! WE LOVE YOU!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0