Helgens uppträdande på youtube!

Hejsan!

Igår berättade jag för er om uppträdandet i Bachata som Lina och Hector gjorde i Umeå. Självklart hade jag filmkameran i högsta hugg och nu finns det på Tropcials youtubekanal! =)

Vi filmar alltid Tropicals uppträdanden så att ni ska kunna se dem om och om igen! Jag har redan tittat på det senaste klippet flera gånger och lessnar aldrig! =)

Luta er tillbaka och njut! =)

 


Youtubekontot är verkligen toppen och det är alltid så roligt att titta på alla uppträdanden som vi har gjort, alltifrån gamla uppträdanden som gjordes för flera år sedan till de allra senaste! =)



Vi har också fått veta att Umeå Salsa Club är väldigt nöjda med helgen. De har också en facebooksida och där skriver arrangören Helén Holmström:

"Vilken helg detta har varit! Kurserna var mycket uppskattade. Lina och Hector kunde verkligen konsten att locka fram glädjen och dansen i oss alla med sin bachata och rumba.

Kvällen på Socialize var varm, svettig och roligt. En fin uppvising i bachata, dansad av Hector och Lina från Tropical Sundsvall fick vi se och som alltid bra musik av DJ Humberto. Tack alla som kom och förgyllde lördag både dag och kväll."


Stor Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0