Lina bloggar: På väg mot Umeå!

Hej alla!

Vilken solig och härlig dag det är idag, och vi är på väg mot Umeå! Tropical är inbjudna till Umeå Salsa Club för att hålla intensivkurser i Bachata och Rumba i helgen. Det kommer även att arrangeras en latinofest där Hector och jag ska dansa vår nya koreografi.

Det känns verkligen jätteroligt att åka till Umeå och vi är extra taggade inför att göra premiär för vår nya show på kvällen! Vi har under en månads tid tränat jättehårt med den, och nu äntligen är det klar för att visas upp =)




Vi kommer att båda filma och fota uppträdandet, så att ni alla kan ta del av det i efterhand. Det som känns extra kul är att vi även har med oss några Tropicaldansare i bilen. Både Sanny, Ida och Cristian ville hänga med oss och representera Tropical Sundsvall!

Vi tycker att det är jättekul när ni kursdeltagare är intresserade av att följa med oss på våra resor, så tveka inte att fråga om Du vill hänga med nästa gång. Så länge vi har plats kvar i bilen är det inga problem =)

Hector och jag kommer att hålla kurs i helgen i Bachata på flera nivåer, och vi hoppas på många intresserade som vill ta kurser av oss. Vi kommer även att lära ut Rumba, vilket Hector tycker känns extra kul! Det är väldigt roligt att fler och fler blir intresserade av att lära sig Rumba.

Vi önskar er en trevlig helg, och glöm inte att läsa bloggen i helgen!

Bachata-Kram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0