En helkväll med BACHATA!

Hej dansvänner! =)

Ikväll har det verkligen varit en helkväll fylld av BACHATA! =) Vi började kl 18:00 som vanligt med nybörjarkursen där vi repeterade förra veckans tur. Den turen är en riktig favorit hos mig. Vi lär oss att kombinera Bachatan som är väldigt glad med intensiva tangosteg! Snyggt! =)


   

 


Alla lär sig väldigt fort och utvecklas i en rasande takt. När alla hade lärt sig den turen utvecklade Lina och Hector turen och gjorde den lite svårare. Det var lite klurigt i början men åter igen, alla lär sig väldigt fort! =)

Ikväll har kursdeltagarna på nybörjarnivån gjort en tur som kursdeltagarna på medel gjorde förra året! Ni är kanonduktiga! =)


 

                        
               Lina & Hector, Tropicals kanonduktiga instruktörer!!!


På medelnivån repeterade vi förra veckans tur och vi fick också lära oss en ny tur! Det gick verkligen kanon och vi avslutade kvällen på medelnivån att lägga ihop de turer vi har lärt oss och dansade samtliga! =) Det är riktigt kul att känna och se utvecklingen hos alla!


 

 



Jag tycker det är så roligt att se hur enkelt alla tar till sig Hectors spanska. På våra kurser vet alla vad Cambio la mano betyder! Vi har lärt oss att när Hector ropar det, då korsar vi händerna!

Samtidigt som vi dansar får vi också en spanskalektion, det ingår när man dansar med Tropical! =)

Tack för ikväll allihop! Nu pustar vi ut och så ses vi på måndag på Salsan!

Stor Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0