Lina bloggar: Möhippa!

Hej!

Idag har jag och Hector haft en väldigt rolig dag! Vi var inbjudna att medverka på en möhippa och hålla i danskurser. Det var en rolig upplevelse, där Hector var ensam kille bland alla oss tjejer!

Den blivande bruden hade ingen aning om att vi skulle komma, så det var väldigt kul att se henne bli överraskad när vi dök upp! Vi startade med Reggaeton, där alla fick lära sig att skaka både rumpan och axlar i takt med den härliga musiken. Reggaeton är en dans med mycket attityd, så det gäller att släppa alla hämningar och våga dansa loss =)



En överraskad brud!


Reggaeton


Alla var jätteduktiga och det blev många gapskratt under dagen! Det som är så roligt med Reggaeton är att det inte gör någonting om det blir fel, utan man gör så gott man kan. Rörelserna är inte heller något man kan lära sig perfekt på 10 minuter, utan det krävs tålamod och träning för att kunna skaka loss i snabbare takt. Det viktigaste är att man har roligt, och det har man utan tvekan med Reggaeton =)



Många skratt under Reggaeton


Efter en vätskepaus var det dags för alla att prova den romantiska pardansen Bachata. Vi övade först in alla grundsteg, snurrar och "perrito" på linje till Hectors favoritlåt "Lamento boliviano". Alla hängde direkt på med höftrörelser på markeringen och allting. Jättekul!

Sedan var det dags för den blivande bruden att dansa Bachata tillsammans med Hector. Hon hann göra både grundstegen, snurrar, "cambio la mano" och "mandala på Ikea". Imponerande! Alla andra tittade på och filmade och var mäkta imponerade! Jag tror de flesta fastnade för Bachatans härliga rytm, och det var många som var intresserade av att besöka oss på Casino Cosmopol den 26 maj!

 
Bachata






Vi tycker att det är väldigt roligt när folk hyr in oss till olika evenemang, det är alltid så kul att sprida dansglädje och ge folk en rolig upplevelse. Vi är öppna för olika typer av events.


Om Ni också är intresserade av att vi besöker just Er, tveka inte att kontakta oss!


TREVLIG HELG ALLA!

Kommentarer
Postat av: Ulrika Linden

Vad kul att det gick bra för er tjejer (och Hector förstås)! Baila! Baila!

2012-05-12 @ 17:33:53
Postat av: Lina

Ja, det var verkligen jättekul! Tack Ulrika för att du tipsade dem om oss =)

2012-05-13 @ 21:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0