Lina bloggar: Tropicals sommaraktiviteter!

Hej allihop!

Vi har tidigare berättat för er att Tropical kommer att anordna några aktiviteter i sommar. Nu har Hector och jag spikat datumen! Eftersom kurserna är slut nu, antar vi att ni har lika stort sug efter att dansa som vi på sommaren! Vi hoppas att ni är hemma under just dessa helger, så att vi får träffa er under uppehållet =)
Självklart är alla välkomna att delta på våra aktiviteter!
 

Datum att planera in är:

Grillkväll på Norra Berget den 16 juni:
Vi hyr logen på Norra Berget och bjuder in till en öppen grillfest. Alla tar med sig det som man vill grilla och dricka, så gör vi ett stort knytkalas. Ta gärna med vänner och familjemedlemmar om ni vill också. Vi hoppas på en solig och härlig kväll där vi umgås, äter, dansar, lyssnar på musik och har roligt tillsammans.

Club Bachata under Gatufesten den 7 juli:
Precis som förra året anordnar vi Club Bachata på Casino Cosmopol under Gatufesten. Vi kommer att ha en latinoinspirerad meny, så att vi kan samlas och äta middag tillsammans innan. Förra året var vi ett 30-tal personer som samlades och åt middag innan festen, och det var verkligen lyckat! Efter det blir det fest med hemlig gäst!

Sommarfest i Juniskär den 4 augusti:
Vi anordnar en latinofest för alla Tropical-dansare i sommaridyllen Juniskär! Det finns möjlighet att vara både inomhus och utomhus att dansa, och det kommer att bli en toppenkväll. Det blir mat, musik och dans så länge vi orkar!





Mer ingående information om kvällarna kommer inom kort, men passa på att planera in dessa datum så att ni kan vara med. Vi längtar redan!

Vi ses!
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0