Club Bachata i svart och vitt!

Hejsan allihopa!

 

Har ni hämtat er från lördagens fest? Vilken trevlig kväll! Jag och Hector är supernöjda, vilket drag det var!

 

Den stora nyheten för kvällen var att vi spelar musikvideos på storbildsskärm medans musiken spelar. Det blev riktigt coolt! Eller vad säger ni? Det höjde verkligen stämningen och gjorde dansgolvet extra hett =)





 

Det var kul att såväl gamla som nya kursdeltagare samlades och tillsammans gjorde vi kvällen till en trevlig mötesplats! Dresscode för festen var svart och vitt, och det såg väldigt elegant ut! Kul att alla gick in för temat, det var ett kul inslag på festen =)

 

Vi hade massor med ny musik som vi spelade och alla dansade för fullt. Dansgolvet var proppfullt hela kvällen, vilket var väldigt roligt. Intresset för latinodansen har verkligen gått rakt uppåt och det värmer i hjärtat.

 
 

 

Kasinot var också supernöjda, de berättade att vi hade mer folk på vår latinofest i lördags än vad buggen har på fredagar. Kul! Det blir en sådan skön stämning när vi har vår Club Bachata, det är så himla trevligt och ”städat”. Alla umgås med varandra, knyter nya vänskaper och många har även funnit kärleken där =)


Nu ser vi fram emot nästa Club Bachata den 2 mars, då vi har flera gästartister inbokade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0