Bachatakväll!

Hej på er!

Ikväll har vi haft ännu en härlig kurskväll. Vi är många som dansar Bachata varje tisdag på Kårhuset, så det är superkul!

Vi dansade så att svetten lackade och tränade både gamla och nya turer. Varje vecka bygger vi på med nya steg, så att "slingan" vi tränar på blir längre och längre. Det blir många skratt när vi ska dansa allting från "början början" =) 

På kursen är det folk från massor av olika länder, det pratas flera olika språk i ringen och alla har roligt tillsammans! 
Ikväll passade jag även på att ta ett snack med några av kursdeltagarna och höra vad dom tycker om kursen hittills. Jag var även nyfiken på att veta hur de fick reda på Bachatakursen och hittade oss!


Emina Haskovic

- Jag tycker att Bachatakursen är jätterolig, ni är så duktiga som lärare och väldigt pedagogiska! Tiden går så himla fort när vi är på kursen, timmen bara flyger iväg! Jag tycker det är bra att vi alltid börjar kurserna med att repetera stegen, eftersom man lätt hinner glömma efter en vecka. 

Jag fick reda på Tropicals kurser av min arbetskamrat Håkan som har dansat länge hos er. Han pratade så gott om er på jobbet att jag ville prova. Nu är jag fast! =)

Andreas Strandberg

- Kursen är verkligen jätterolig och dans är något helt nytt i mitt liv. Jag hade aldrig dansat något förut eller haft något med dans att göra innan, så man har tänjt på sina gränser lite. Nu vet jag att det går att lära sig! 

Jag fick reda på Tropicals kurser genom kompisar som hade gått på kursen och som tipsade mig. Det är jättekul!


Alexandra Hanes

- Bachatakursen är jätterolig, det är högt tempo och man utvecklas mycket! Det är kul att det är så mycket folk på kurserna och att det är så många killar som vill lära sig Bachata. Det är en härlig stämning och ni är jätteduktiga på att undervisa!

Jag blev tipsad av en kompis att gå på prova-på-veckan och efter det fastnade jag verkligen för dansen! 


Imorgon är det Reggaeton och Rueda de Casino som gäller. Vi ses då!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0