Kul med Rueda!

Hallå där!

Igår hade vi som varje onsdagskväll, Rueda de Casino, där vi dansar Salsa tillsammans i en ring. Det ger så mycket energi och är superkul! 

Nu har vi kommit väldigt långt och gjort massvis med klassiska turer som används i Ruedan. Jag ser fram emot att ni dansar lite Rueda på festerna framöver =)

En av Ruedalektionerna

Jag passade på att fråga deltagaren Jan Koppenol vad han tycker är bäst med Rueda-kursen!

 
- Ruedan är väldigt roligt, eftersom man lär sig många olika moment. Det är absolut en extra utmaning i Salsan! Nu har vi killar dessutom fått börja lära oss att "ropa ut" turerna och det är väldigt kul. Då måste man ligga steget före alla andra och det är en bra träning. 

Det bästa med Ruedan är att man lär känna alla bra och kommer varandra nära. Man får bra kontakt med hela gänget som är med! Det är kul att man verkligen dansar tillsammans och blir sammansvetsade! Jag hoppas att jag kommer utvecklas mycket i Ruedan och få det att sitta "i ryggmärgen". Nu börjar många bitar att falla på plats, så det är väldigt roligt. Jag tycker att alla borde komma hit och prova Ruedan! 
 

Jag tycker alla från medelsalsan borde komma och testa på när nya kursen startar den 5 november. Våga testa något nytt =)

Danskram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0