Massor av Salsa!

Hej allihopa!

Nu är det "novemberlov" och Halloween, men Tropical tar inte ledigt för det. Vi kör på i full fart!

Den här veckan är det sista kurserna för den här omgången, men som ni redan vet kör vi igång med ett nytt kursblock nästa vecka. Det är bara att fortsätta att dansa på =)

Ikväll hade vi två fartfyllda pass i Salsa! Det är extra roligt så här långt in på terminen, för alla har lärt sig så himla mycket och blivit jätteduktiga. På nybörjarpasset gjorde vi till och med en tur som är på medelnivå! 

Det går alltid ett högt sus genom salen när vi visar hur dagens tur ser ut, men på slutet av kvällen dansar alla hela turen utan problem. Nu när alla börjar bli säkra på takten och grundstegen kan man köra på med ett högt tempo, så det är superkul =)

 
På medelkursen gjorde vi en jättefin tur som är rätt så lång. Den har ett härligt flyt och massor med snurrar för tjejerna. Vi brukar avsluta de sista 10 minuterna med att killarna får bestämma turer själva, och vi tjejer ska bara följa. Det är jättebra träning, för då måste killarna verkligen tänka själva och förbereda oss tjejer på vad som kommer. 

Kvällen var jätterolig, men tyvärr lite sorgligt att säga hejdå till en av våra kära kursdeltagare. Leo Yujin från China har dansat med oss hela året och den här veckan åker han tillbaka till sitt hemland. Hans universitetsstudier är slut och det kändes verkligen jättetråkigt att han måste lämna oss. Under året har han inte missat en enda danslektion på Salsa och Bachata, och han har blivit en nära vän i Tropical-familjen. 

 
Vi tycker alltid att det är jobbigt att säga hejdå till utbytesstudenter som måste åka hem, men det värmer i våra hjärtan när de berättar att vi har förgyllt deras tid i Sundsvall =)

Godnatt alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0