Salsa & Bachata!

Hejsan!

Danskurserna i veckan har verkligen varit helt fantastiska! 

I måndags hade vi Salsa och jag räknade till hela 22 par på nybörjare och 25 par på fortsättningskursen. Det blev till och med killarna som fick stå mellan paren och vänta på byte =)

Vi körde på med ett högt tempo i musiken och många nya steg. Det är så roligt att se allas utveckling! Eftersom det var så många killar var även jag med i ringen och dansade, och jag blev så imponerad av hur duktiga ni killar är! 

Ni gjorde alla stegen så mjukt, förde bra i turen och satte stegen klockrent. Jag blev så glad av att känna att ni verkligen dansade! 

Några suddiga bilder med mobilkameran i all hast

På Bachatan ikväll fyllde vi också salen helt och många slöt upp för att dansa loss! Vi vävde in alla steg från tidigare veckor och visade också ut nya turer. Hoppas ni kommer och dansar alla stegen som ni har lärt er på lördag på kasinot =)

På medelnivån gjorde vi en tur som jag tycker är superfin! Den har mycket känsla och ett extra snyggt moment då tjejen böjer nacken under killens arm och "kastar" med håret. Det såg såå snyggt ut!

Jag åkte iväg för att hämta upp Solangel på tågstationen och jag kunde dra en lättnadens suck att hon äntligen var framme! Det är inte helt lätt för utländska personer att hitta med byten, tåg och allt som det innebär att ta sig ända upp till oss i Sundsvall =)

Hon kom springades med världens leende och med tropical t-shirten på sig! Hur kul som helst!

Nu måste jag fixa med massa deltaljer inför resten av veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0