Solangels besök!

Hej alla dansvänner!

Med blandade känslor kan jag bara konstatera att en fantastisk vecka är över!

"Tropical Weekend" kickade igång redan i onsdags och avslutades med Club Bachata i lördags. För er började eventet förra veckan, men hela vårt jobb med organisationen och allt runtomkring började för över en månad sedan =)

 

Nu är allt över för den här gången och vi är så himla nöjda med dagarna! Man glömmer fort allt arbete, alla små detaljer som tog tid att planera, fixet med det ena och det andra och alla dessa timmarna som jag spenderade framför datorn! Allt blev så lyckat och bra till slut =)

I onsdags gästade Solangel Reggaetonkursen och höll sin första workshop. Det var ett litet provsmak för allt som skulle komma i lördags! Alla som var med på workshopsen fick uppleva den fantastiska Solangel med hennes stora kunskap som dansare och instruktör, samt en fanstastisk trevlig och jordnära person.

Hennes kurser var verkligen någonting som man kunde längta efter!


I sådana tillfällen upptäcker man hur oändlig dansens hav av kunskap och möjligheter är. Det är väldigt svårt att tycka att man är färdiglärd i dansen när man har en sådan instruktör som Solangel framför sig.

Som bevis på allt detta var hennes show i lördags! Dans på hög nivå och lite till...
 
 

Den här veckan blir ett minne som bergis håller till hennes nästa besök. Imorse lämnade hon Sundsvall med fantastiska minnen och lite nostalgi efter allt som hon fick uppleva här med alla er. Hon var glatt överraskad av våra musikvideos som vi spelar på Club Bachata samt hur stor "dansfamiljen" är som samlades på festen.

För att inte tala om festen! Den var riktigt trevlig, laddad med massor av positiv energi, dansglädje och stora leenden hos alla. Dansgolvet var inte tomt en enda sekund, utan alla dansade hela tiden till musiken i alla dess genrer.

Vi blandade den nyaste musiken som går att få med massa klassikers som alltid är lika bra att lyssna på. Det är alltid lite klurigt att samla riktiga "musikpärlor" till dansgolvet, eftersom alla har olika musiksmak och favoritmusik, men när man ser alla glada människor som njuter av musiken, då känns det riktigt skönt!

 

Även våra gäster från Finland var jätteglada och imponerade av hela festen. Deras kommentar var att det var den bästa festen som de hade varit på. Redan nu funderar de på att boka en ny resa till Sundsvall under nästa termin!

Det känns jättekul att de har fått uppleva dansen i Sundsvall och att de var så nöjda med resan =)

 

 

Vill tacka alla som deltog på våra workshops samt på den trevliga festen! Vi ser fram emot att träffa er alla på kurserna i veckan och dansa ännu mer!

Ha det fint!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0